Akiknek fáj a szeméremcsontjuk az utolsó hetekben könnyebben szültek?
3. Baba, egyiknél se volt ilyen tünet eddig. Akármikor jöhet, viszont semmi jele. Viszont ahogy fekszem fáj a szeméremcsontom, vagyis nem fáj ilyen kellemetlen, pont annyira,hogy zavaró legyen. Egy ideget nyom vagy szép lassan tágul ahogy illeszkedik a baba feje?
Nagyon apró szurkálás néha elmúlik néha erősebb.
Akinek volt ilyen mennyire “gyorsan “ szült?
Én úgy vettem ki magamból, hogy az előző terhességem utáni méh megereszkedés miatt lejjebb volt a második baba es emiatt volt a csont fájdalom. Nekem ez az utolsó 4 hétben tuti így volt.
Nehezen szültem. Nem tágultam, úgyhogy nem hiszem hogy köze van a könnyű szüléshez :(
Én hetekig szenvedtem ettől a szemérem csont fájdalomtól. A szülés magzatvíz elfolyással indult, de nem tágultam rendesen, nem bírta a baba a fájásokat (leesett a szívhangja) úgyhogy császár lett végül.
Ezek szerint nálam sajnos nem segített a tágulásban, nem lett könnyebb a szülés. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!