Van itt olyan, akinek szülés közben eltört a szeméremcsontja? Hogyan forrt össze? Csináltak vele valamit? Szabad volt ülni?
Hányadik hétben jársz/jártok a picurral?
Esetleg online szülésznőt érdemes megkérdezni. De nem biztos, hogy felfednek szakmai hibákat nyilvánosan az egészségügyben.
Valójában nem vagyok terhes, csak egy baleset következtében eltört a szeméremcsontom. Utána olvastam, hogy ez szülés közben elég gyakori, ezért gondoltam, hogy itt kérdezek utána.
Köszönöm, hogy írtál!
Egyetlen emberről hallottam, hogy megrepedt a farkcsigolyája szülés alatt. Akkor vette észre, amikor a gátsebe nem fájt, de valami mégis sajgott. 2 hónap alatt lett tünetmentes.
A szeméremcsont szerintem azért nem törik el gyakran szülés alatt, mert nem "stabil" csont. Az úgy van kitalálva, hogy a két oldala több centire el tud távolodni egymástól. (Most is terhes vagyok és azért fáj a szeméremcsontom, mert a baba feje már szétnyomja őket.)
Igen a múltkor olvastam egy face csoportban anyuka nem tudott lábra állni, de idő volt mire rájöttem mi a gond.
Szerintem császárod lesz ilyrn esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!