Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés "mellékhatása" lehet?

Szülés "mellékhatása" lehet?

Figyelt kérdés

Amióta szültem, másfél éve, nem olyan a szex a részemről. Kívánom a férjemet, jobb is azóta, viszont egyáltalán nem nedvesedek be. Muszáj vagyunk sikosítót használni. A szüléstől lehet, szerintetek? Van erre bármi "gyógymód"? Valamint, előfordult valaki másnál is ez?

Nagyon zavar :(

2020. máj. 8. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Igen,én is pont mostanában néztem utánna mi ez és mit tehetnék. Hüvelyszárazság és ez gyakran előfordul szülés után. Én ezt fogom rá alkalmazni. [link]
2020. máj. 8. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha meg szoptatsz, a szoptatast elosegito hormonok hatasa is lehet. Nalam helyrejott a szoptatas abbahagyasa utan.
2020. máj. 8. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nalam is szoptatas utan jott rendbe, egesz biztosan hormonalis, mert soha azelott sem azutan nem volt ezzel gondom. Szoptatas alatt kiprobaltunk par sikositot es ment minden rendben.
2020. máj. 8. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hormonális, a szoptatás szokott az oka lenni, pláne ha még nem jött meg. Olyan, mint egy átmeneti menopauza. Kisebb a libidó, de ha van is, sérülékeny, száraz a hüvely, mintha nem tágulna. Jó trükk, ha előbb neked lesz orgazmusod másképp és utána folytatjátok.
2020. máj. 8. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!