Hogy működik most az apás szülés?
Sziasztok!
Ha minden igaz, másfél hét múlva szülni fogok. A férjem az elejétől ragaszkodik az apás szüléshez.
A múlthéten kérdeztem a dokimat hogy mi a feltétele. Adott egy papírt "apás szülés kerelmezese" néven amit ki kellett tölteni, aztán háziorvoshoz kellett elmenni a férjemnek, ő adott egy olyan papírt hogy fertőző betegsége nincs. Ezeken kívül mikor megyünk a kórházba bármilyen tesztet fognak e még csinálni rajta? Gondolok itt covid tesztre esetleg PCR tesztre. Nálatok hogyvolt, akiknél mostanában volt apás szülés?
Kórháza válogatja....
Én Székesfehérváron fogok szülni, perpill úgy van, hogy semmi papír nem kell.
Bemegyünk, letesztelnek mind a kettőnket gyorsteszttel. Ha az mind a kettőnknek negatív, akkor szülőszoba.
Ha valamelyikünknek is pozitív, apa haza, anya elkülönítőbe...
Negatív esetén a természetes szülésnél végig benn lehet, császarnál viszont nem (eddig benn lehetett).
Mikor kiemelik a babát, egy másik szobában vár, oda viszik neki a babát a testkontaktus miatt.
Én Pesten a Délpestiben fogok szülni 1,5 hét múlva
Nekünk sem kell semmilyen papír
Engem tesztelnek majd, apukát nem, viszont neki van védettségi igazolványa igy az elég azt mondták
Nálunk sincs.
Az a szülést pont nem befojásolja.
Annyi lesz a hátranyunk, látogatni nem jöhet.
1es voltam.
Sopronban 2 hete így volt:
Nekem csak egy oltasom volt, így pcr tesztet kellett csinálni.
Az negatív volt, a férjemet senki nem kérdezte az oltás felől, mivel feltétezték, hogy ha egy háztartásban élünk, és az enyém negatív, ő sem covidos.
Maszk, apás szülés szett.
Látogatni jöhetett.
De tényleg a kórházban kérdezd meg nst-n vagy a dokit, mert más lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!