Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy működik most az apás szülés?

Hogy működik most az apás szülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha minden igaz, másfél hét múlva szülni fogok. A férjem az elejétől ragaszkodik az apás szüléshez.

A múlthéten kérdeztem a dokimat hogy mi a feltétele. Adott egy papírt "apás szülés kerelmezese" néven amit ki kellett tölteni, aztán háziorvoshoz kellett elmenni a férjemnek, ő adott egy olyan papírt hogy fertőző betegsége nincs. Ezeken kívül mikor megyünk a kórházba bármilyen tesztet fognak e még csinálni rajta? Gondolok itt covid tesztre esetleg PCR tesztre. Nálatok hogyvolt, akiknél mostanában volt apás szülés?

2021. júl. 29. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kórháza válogatja....

Én Székesfehérváron fogok szülni, perpill úgy van, hogy semmi papír nem kell.

Bemegyünk, letesztelnek mind a kettőnket gyorsteszttel. Ha az mind a kettőnknek negatív, akkor szülőszoba.

Ha valamelyikünknek is pozitív, apa haza, anya elkülönítőbe...

Negatív esetén a természetes szülésnél végig benn lehet, császarnál viszont nem (eddig benn lehetett).

Mikor kiemelik a babát, egy másik szobában vár, oda viszik neki a babát a testkontaktus miatt.

2021. júl. 29. 09:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Pesten a Délpestiben fogok szülni 1,5 hét múlva

Nekünk sem kell semmilyen papír

Engem tesztelnek majd, apukát nem, viszont neki van védettségi igazolványa igy az elég azt mondták

2021. júl. 29. 10:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Nálunk apuka nincs beoltva, ezért is nehezebb kicsit 😟
2021. júl. 29. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sincs.

Az a szülést pont nem befojásolja.

Annyi lesz a hátranyunk, látogatni nem jöhet.

1es voltam.

2021. júl. 29. 11:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom azt nálunk sem lehet. Köszi a választ mindkettőtöknek :)
2021. júl. 29. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Sopronban 2 hete így volt:

Nekem csak egy oltasom volt, így pcr tesztet kellett csinálni.

Az negatív volt, a férjemet senki nem kérdezte az oltás felől, mivel feltétezték, hogy ha egy háztartásban élünk, és az enyém negatív, ő sem covidos.

Maszk, apás szülés szett.

Látogatni jöhetett.

De tényleg a kórházban kérdezd meg nst-n vagy a dokit, mert más lehet.

2021. júl. 29. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp megkerdezem a héten :)
2021. júl. 29. 15:06
 8/11 A kérdező kommentje:
De a PCR teszt ugy tudom fizetős, nem?
2021. júl. 29. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban csináltak egyet 36.heten, meg egyet 40+5ön, én 41.re szültem indítással és nem kellett fizetni érte.
2021. júl. 29. 16:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. júl. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!