Szülés után normális, ha nem működik még rendesen a medence izom?
Nincsenek vizelettartási gondjaim, simán kibírom, míg menni kell, tartani is tudom, ha már érzem, h pisilni kell. Viszont ha leülök a wc-re és elkezdek pisilni, szülés előtt simán meg tudtam állítani a pisilést, ha akartam azzal, h összeszorítottam az izmokat. Most viszont bárhogy szorítom, csak félig áll el, fél"slunggal" simán folyik tovább. Ez javulni fog vagy a 6 hét lejárta után tornáztatnom kellene majd?
3 hetes babó anyukája
Intim tornázz, gyorsabban helyrejön.
1 babával a 6 hetes kontrollra rendben volt.
2. Babával kellett 4 hónap
( 1,5 év van köztük)
Ilyen “szervkiesős” élményem nem volt
Szerintem nekem a szülés miatt alakult ki, mert még a szülés előtti napon se voltak problémáim a záróizmokkal, minden bajom a szülés után lett. Mondjuk 15 órát vajúdtam és 4,2 kilóval jött a lányom, hatalmas aranyerem is lett, pedig 1 nappal előtte még nem volt.😊 4 éve a fiamat császárral lakoltatták ki, akkor nem volt ilyen gondom.
Rem, tényleg helyrejön pár hónap alatt. Azért utánanézek az intimtornáknak. Köszi!
Nekem sem volt előtte gondom a terhesség alatt.. semmi
Bár nekem pont az ellentettje
2,5 h vajúdás, 15 p kitolással jött a 2. Baba..
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!