Hogy működik a szülésnél?
A Bajai kórházhoz tartozunk,az is van közelebb, de Kiskunhalason szeretnék szülni.
Ha már ott tartunk, és mentőt hívok, akkor nyilván nem mondhatom neki, hogy hova vigyen, elvégre az nem taxi.
Választott orvos elvileg most nem lehet,nincs akit felhívjak.
Ilyenkor mi a teendő?
Törődnek bele, hogy Bajára visznek, vagy van más opció?
Köszönöm
2-es nincs orvosa.
Kérdező a mentő a területileg illetékes kórházba fog vinni, ha a másik intézményben akarsz szülni, akkor ne mentőt hívj, hanem kocsival menjetek (bár nem tudom milyen messze lenne, biztonságos lenne-e annyit autózni). Ha beesel, hogy megindult a szülés, akkor nagy valószínűséggel nem küldenek el.
Ultrahangra Kiskunhalasra járok.
A nőgyógyászom Kiskunmajsán rendel (onnan költöztem el, de a közelben nem találtam olyan szakorvost, aki endokrinológus és nőgyógyász is)
Most Császártöltésen lakom, ezért van Baja közelebb.
Köszönöm a segítséget, átgondoljuk, hogy Baja legyen-e akkor, vagy megyünk kocsival Halasra.
Azért, mert a kocsi napközben a párom munkahelye előtt áll, és 40 perc alatt ér onnan haza.
Másik 40, mire bármelyik kórházig elérünk...
Ennyi erővel inkább üljek fel egy menetrend szerinti buszra, ugye? Erre gondoltál? Vagy szüljek otthon, hogy ne terheljem ezzel az egészségügyet?
Igazán nem értem, miért vagy ilyen rosszindulatú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!