Előfordult, hogy valakit tönkretett a szülés?
"egy igénytelen zabagép vagy aki max a távirányítóért emeli meg a hájas plöttyedt seggét"
Na, a Schobert család is megérkezett a gyakorira 😁😁
Azért úgy válaszolt a 6-os, mert már előtte sem volt túl szép stílusod. Annyiban viszont tényleg nincs igaza, hogy csak a sporton és étrenden múlna, természetesen ott a genetika, a műhiba, stb.
Te pedig akármilyen edzett vagy, 6 héttel szülés után ugrálós, illetve nagy ütődéssel (pl. futás) járó sportot nagyon nem ajánlott végezni. A kangoo-t nem igazán lehet fokozatosan újrakezdeni, míg a futást lehet kocogással indítani, és hetek alatt újra hozzáedződni, hogy a szülésnél terhelt részeid is rendbe tudjanak jönni, ne csak fejben legyél kész. És értem a problémát, én is rendszeresen sportoltam terhesség előtt és közben is, de a második terhesség után olyan szinten húzódott belül valami, hogy a megszokott sportokat egy évig nem tudtam űzni, csak nagyon finom tornát végezni. Még a séta is fájt, nem tudtam km-eket menni.
Sajnos sok nőt - nem mindenkit - tesz tönkre :( Akár fizikálisan, szexuális vagy mentálisan is.
Nálunk anyával majdnem meghaltunk, úgyhogy sosem lett testvérem.
soha nem láttam senkit, akinek nem
1. nyúlt meg , ráncosodott meg a hasán a bőr
2. vagy ne maradt volna a hasán zsírréteg
3. mellét ne vágta volna gallyra a terhesség
ami persze jó pénzért plasztikázható
de ezek csak külsőségek.
ami rosszabb, és előfordult az ismeretségi körömben
-tartós depresszió
- hajhullás. hajritkulás
-neurologiai panasz(nekem pl.3 évig folyamatosan zsibbadt a jobb karom a szülés után)
-gerincproblémák
-cukorbetegség
-inkontinencia
-hüvely kitágulása miatti sz@r szex
-visszerek kialakulása
-meglévő autoimmun betegségek fellángolása, az állapot rosszabbodása
-sok nő lábfeje megnő 1 számmal
-pajzsmirigyproblémák
stb....
Hát nekem nem nyúlt meg nem ráncos és nem lóg, és zsírréteg se maradt. Bár a genetikám jó, ez tény. Stria se lett.
A lábam 1 számmal nagyobb lett de ezt annyiban nem bantam hogy mehettem új cipőket venni 😂
Egyébkent kedves utolso te minden nő pólója alá beneztél hogy így tudod?
Nem néztem be mindenki pólója alá, de masszőr vagyok és a baráti köröm is elég nagy:)
Azért, mert ezeket láttam, ezekről tudok, miért kell lepontozni? Ennyire fáj az igazság?
"-hüvely kitágulása miatti sz@r szex"
én főleg emiatt pontoztalak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!