Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hány kilóval ment szülni...

Ki hány kilóval ment szülni és mennyivel ment haza szülés után?

Figyelt kérdés

26 hetes vagyok, 78 kg voltam mikor tejerbe estem, most 72 vagyok 72-73 körül ingadozik a súlyom már nagyon régóta. 163 cm vagyok.

Lehet hogy a babám növekszik én pedig e közben fogyok? 26 hetesen még lehet nem indult be a hízás ezután fog? Az orvos szerint a baba jól van egészséges és a méretei ideálisak. Akkor hogy nem híztam még?

Vannak még akik így mentek szülni, hogy majenem az eredeti sulyukkal mentek?

2021. júl. 24. 23:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

64kg val kezdtem,80kgval mentem szülni,mikor hazajöttünk a kórházból,72kg voltam

Most jön a 2.baba

62kgval kezdtem,és lementem 58kgra,picit meglepő,mert nincs hányás,semmi probléma

13.hetes vagyok

2021. okt. 10. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Első gyereknél nagyon vizesedtem, de epegondok miatt be is fektettek. 55 voltam, 80 lettem, 60 voltam szülés után 2 héttel. Aztán szoptatás alatt 72-re híztam... Majd leadtam, amikor abbahagytuk és sokat játszótereztünk.

Második gyereknél 53 voltam, 65-tel mentem szülni, 50 voltam utána és szoptatás alatt irdatlanul fogytam 42 volt a negatív csúcs. Vizsgáltak mindent (cukor, pajzsmirigy, mellékvese, allergiák...), semmit nem találtak, csak fogytam tovább, pedig elég magas kalóriájú hízókúrán voltam már akkor. Abbahagytam a szoptatást, egy év alatt újra 55 lettem.

2021. okt. 11. 09:20
 23/23 anonim ***** válasza:
64 kg-vel estem teherbe, 70-el mentem szülni, 62-vel jöttem haza, két héttel később már csak 59-t mutatott a mérleg. Szóval igen, simán lehet, hogy fogysz terhesség alatt te magad, de a baba meg rendben van (3,5 kg, 51 cm hosszú babám született, tökéletesen egészséges volt akkor is és azóta is).
2021. okt. 11. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!