Ki hány kilóval ment szülni és mennyivel ment haza
szülés után?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, 78 kg voltam mikor tejerbe estem, most 72 vagyok 72-73 körül ingadozik a súlyom már nagyon régóta. 163 cm vagyok.
Lehet hogy a babám növekszik én pedig e közben fogyok? 26 hetesen még lehet nem indult be a hízás ezután fog? Az orvos szerint a baba jól van egészséges és a méretei ideálisak. Akkor hogy nem híztam még?
Vannak még akik így mentek szülni, hogy majenem az eredeti sulyukkal mentek?
19 kilót híztam a terhesség alatt. 12 kilóval kevesebbel mentem haza a kórházból, rengeteg volt rajtam a víz. Aztán a szülést követő egy évben szépen visszahíztam, de az már zsír volt, és mostanra, másfél év múlva sikerült normális súlyra visszafogynom.
103 voltam mikor terhes lettem, 116 kgval mentem szülni, 98 voltam mikor kijöttem a kórházból. Nagyon vizesedtem a kezdetektől.
2021. júl. 25. 01:37
8/23 Edina Hegyi válasza:
85kg voltam
100-al mentem szülni,haza jöttem 80kg-al. Èn is nagyon vìzesedtem. De vissza jött az a plusz 5kg. Èn terhessèg alatt rengeteget jöttem mentem. Nagy hassal is szaladtam a fiammal mert fociztunk. De a vìzesedèst nem ùsztam meg. Ez elszomorìtott. :/ Jò annak aki nem vizesedik terhessège alatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!