Ki hány kilóval ment szülni és mennyivel ment haza szülés után?
26 hetes vagyok, 78 kg voltam mikor tejerbe estem, most 72 vagyok 72-73 körül ingadozik a súlyom már nagyon régóta. 163 cm vagyok.
Lehet hogy a babám növekszik én pedig e közben fogyok? 26 hetesen még lehet nem indult be a hízás ezután fog? Az orvos szerint a baba jól van egészséges és a méretei ideálisak. Akkor hogy nem híztam még?
Vannak még akik így mentek szülni, hogy majenem az eredeti sulyukkal mentek?
GDM-es voltam, de mivel tudtam róla, előző terhessegeknel is volt, már terherbeeses előtt elkezdtem dietazni.
60 kg-val lettem terhes, 62,5 kg-val mentem szülni
Sajnos talán 1 hónap volt, mikor nem hánytam, így a diéta nem volt jó, inzulint kellett kapnom.
58 kg-val jöttem haza a kórházból.
Első terhesség: 59 kg van a kiskönyvembe írva első mérésnél és 69-el mentem szülni (jóval korábban jöttek, ikrek voltak) nem tudom, hogy mennyivel mentem haza, nem volt mérlegünk.
Második terhességet 62 kg-al kezdtem, 72-vel mentem szülni és kb 65-el mentem haza. 160 cm vagyok és jelenleg 58 kg.
78al lettem terhes, 86al szültem, 80al mentem haza. 1 év alatt lementem 65re.
Majd ujra elkezdtünk próbalkozni elhagytam a szoptatást, volt egy vetélesem...
Most ismét 78al lettem terhes 😅
30.héten járok, 79kg vagyok.
64el kezdtem, 74lett.
74el mentem haza. Azóta 75kilo vagyok. Ez számomra azóta is rejtély :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!