Volt végbél repedés?
Figyelt kérdés
Akinek volt szülés miatt (vagy más miatt is) ,hogy gyógyult meg mit mondott a doki? Voltam már dokinál, de kiváncsi vagyok.2021. júl. 23. 06:15
1/11 anonim válasza:
Hogy komolyabb válasz is érkezzen, nem volt sok teendő, az étkezésre nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen erőlködés stb, más teendő nem volt vele, nekem legalábbis, gyógyult magától.
2/11 A kérdező kommentje:
Hűha nagyon le kell ragadni ezen :D Végbél , most nagy az öröm?:) nem figyeltem az írásomra nem ez volt a lényeg. Köszönöm az értelmes választ :)
2021. júl. 23. 08:22
3/11 A kérdező kommentje:
Látom most se sikerül értelmes válaszokat kapni:( reméltem van tapasztalata Valakinek és megosztaná velem. Nem ismerem ezt a terepet és megrémít pedig voltam orvosnál , de nem volt kedves és olyan vagy meggyógyul vagy nem stílusa volt. Nagyon nehéz kérdés tényleg csak pár bíztató válasz jót tett volna.
2021. júl. 23. 08:41
4/11 anonim válasza:
Ott van az értelmes válasz is egyestől, csak az téged nem érdekel valamiért.
5/11 A kérdező kommentje:
VálaszOK.többesszám. Neki megköszöntem :)
2021. júl. 23. 10:17
6/11 anonim válasza:
Semmi teendő különös teendő.
Szülés után volt.
-tisztán kell tartani
-székletet nem visszatartani
-étkezésre, folyadékra figyelni
Nekem segített, ha előtte vekentem zsíros krémmel.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) bízom benne nekem is meggyógyul hamarosan.
2021. júl. 23. 10:51
9/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Neked elmúlt azóta? Én is ezzel küzdök...
10/11 A kérdező kommentje:
Szia. Hát kaptam krémet, meg gyógyszert is. Nem akarlak megrémíszteni ,de közel 7 hónapba telt mire elmúltak a panaszok és rendesen tudtam ülni vagy wc re menni és nem aranyér miatt csak ez a repedés ,ami mindig közbeszólt :( krém, gyógyszer,tisztán tartás, folyadék,sok zöldség gyümölcs.
Meggyógyult ez a lényeg, most már semmi gond :)
2022. dec. 22. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!