Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt végbél repedés?

Volt végbél repedés?

Figyelt kérdés
Akinek volt szülés miatt (vagy más miatt is) ,hogy gyógyult meg mit mondott a doki? Voltam már dokinál, de kiváncsi vagyok.
2021. júl. 23. 06:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Hogy komolyabb válasz is érkezzen, nem volt sok teendő, az étkezésre nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen erőlködés stb, más teendő nem volt vele, nekem legalábbis, gyógyult magától.
2021. júl. 23. 06:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Hűha nagyon le kell ragadni ezen :D Végbél , most nagy az öröm?:) nem figyeltem az írásomra nem ez volt a lényeg. Köszönöm az értelmes választ :)
2021. júl. 23. 08:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Látom most se sikerül értelmes válaszokat kapni:( reméltem van tapasztalata Valakinek és megosztaná velem. Nem ismerem ezt a terepet és megrémít pedig voltam orvosnál , de nem volt kedves és olyan vagy meggyógyul vagy nem stílusa volt. Nagyon nehéz kérdés tényleg csak pár bíztató válasz jót tett volna.
2021. júl. 23. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Ott van az értelmes válasz is egyestől, csak az téged nem érdekel valamiért.
2021. júl. 23. 09:18
 5/11 A kérdező kommentje:
VálaszOK.többesszám. Neki megköszöntem :)
2021. júl. 23. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Semmi teendő különös teendő.

Szülés után volt.

-tisztán kell tartani

-székletet nem visszatartani

-étkezésre, folyadékra figyelni

Nekem segített, ha előtte vekentem zsíros krémmel.

2021. júl. 23. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
3%
Szegény gyerek.
2021. júl. 23. 10:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) bízom benne nekem is meggyógyul hamarosan.
2021. júl. 23. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Neked elmúlt azóta? Én is ezzel küzdök...

2022. dec. 21. 08:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia. Hát kaptam krémet, meg gyógyszert is. Nem akarlak megrémíszteni ,de közel 7 hónapba telt mire elmúltak a panaszok és rendesen tudtam ülni vagy wc re menni és nem aranyér miatt csak ez a repedés ,ami mindig közbeszólt :( krém, gyógyszer,tisztán tartás, folyadék,sok zöldség gyümölcs.

Meggyógyult ez a lényeg, most már semmi gond :)

2022. dec. 22. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!