Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 6 hetes kontrollon hüvelyi...

A 6 hetes kontrollon hüvelyi vagy hasi uh-t csinál a doki?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés. Első szülésen vagyok túl. Kicsit még friss az élmény, és nem készültem fel a vizsgálatra lelkileg.
2021. júl. 21. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nekem hüvelyi volt, de én császáros voltam, nem tudom mennyire számít a dologhoz.
2021. júl. 21. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Hüvelyit, nem csak belül kell megnéznie hanem a külső terepet is.
2021. júl. 21. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Elméletileg hüvelyit. Tőlem csak megkérdezte, hogy van-e panaszom és mikor azt mondtam, hogy nincs, meg sem vizsgált már adta is az ambuláns lapot, hogy minden rendben...

Azóta magán dokihoz járok.

2021. júl. 21. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Az én orvosom hasi ultrahangot csinált, azzal nézte meg a méhszáj zártságát. Császáros voltam.

Természetes szülés után hüvelyi vizsgálat volt, de nem tudom mennyire “nézett körbe”, mert fél perc volt az egész procedúra..

2021. júl. 21. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. júl. 21. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Huvelyi volt,de lehet sokat mondok,jo ha volt 10 mp az egesz... Aztan mikor atoltoztem meg ki sem ertem az oltozobol,mar tolte elem a lapot alairni,meg sem hallgatta a fogamzasgatlos kerdesem. :) meg sem kerdezte hogyan szultem,hasam az eg vilagon senki nem "nyomogatta" meg,megcsak szules utan sem,hogy hogy all a mehem,stb. Ezert karok innentol csakis maganban.
2021. júl. 21. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Magánban voltam, hüvelyi Uh volt, mindent megnézett az orvos, utána felöltöztem alul és megnézte a melleimet is hogy minden rendben van-e, ezután leültünk megcsodálta a babát még egyszer, megbeszéltünk mindent, felírta a fogamzásgátlót és a leletet és ezután végeztünk csak.
2021. júl. 21. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem sem uktrahangot sem kèzi vizsgàlatot nem csinàltak. Mondjuk csak felületes bőrsèrûlèsem volt, nem volt ok a vizsgàlatra.
2021. júl. 21. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
2 gyerekem van, de soha életemben nem volt hüvelyi uh-om
2021. júl. 21. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!