Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes a Szt. István kórházba...

Érdemes a Szt. István kórházban alapítványi szobát kérni?

Figyelt kérdés
Azoknak az anyukáknak a válaszát várom, akik mostanában szültek ott és szívesen leírnák a tapasztalataikat. Érdekelne, hogy egyszermélyesek ezek a szobák, vagy kettő, három, milyen a fürdőszoba, Wc, kultúrált-e, egyáltalán mit adnak ennyi pénzért? Nekem azt mondták hogy 10-15 ezer Ft. között van a szoba ára/nap, így nem mindegy mire adom ki a pénzt. Köszönöm előre is a válaszokat.
2010. aug. 27. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, én alapítványi szobában voltam. Ezek egyágyas szobák úgy, hogy a wc-fürdő közös a melletted lévő - szintén alapítványi egyágyas - szobával, legalábbis az enyém ilyen volt. Egyébként közvetlenül a csecsemős osztály mellett vannak. A szoba maga egyszerű, kényelmes méretű, hűtővel, TV-vel, plusz fotellel, a fürdőszoba-wc tiszta, normális. Pelenka, popsikrém, WC-papír mindig be van készítve. 10e Ft/nap volt az ára. Nekem jó emlékeim vannak. Minden jót!
2010. aug. 28. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!