Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményed az egészségügy...

Mi a véleményed az egészségügyileg nem indokolt programozott császárról?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 11:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy semmi, de tényleg az égvilágon semmi közünk mások szüléséhez.

Normálisabb helyeken mindenki szabadon rendelkezhet a teste fölött, nem kényszerítik hüvelyi szülésre, ha nem akarja. Ideje lenne eljutni erre a szintre, végülis csak a 21. században vagyunk.

2021. júl. 17. 08:37
 32/35 anonim ***** válasza:
36%
Azért jóval többe kerül az eü-nek, szóval ha választható legyen, akkor legyen fizetős és ne zsebbe.
2021. júl. 18. 06:43
 33/35 anonim ***** válasza:
75%

Ha valakinek nem tetszik az indokolatlan császár, tessen megszülni helyettem a gyereket. Lehetőség adott.

(nem leszek császáros én, csak így fogalmaztam meg:)

Különben ha minden kórházban teljes bizonyossággal lehetne számítani arra, hogy szakszerű érzéstelenítést kap a kismama, kevesebben akarnának császárt.

2021. júl. 18. 09:51
 34/35 anonim ***** válasza:
84%
Semmi, nálunk egészségügy terén sokkal fejlettebb országokban választani is lehet, teljesen legálisan, kenőpénz nélkül.. Én ,mint laikus nem is kell ,hogy véleményt formáljak ,mert a szakemberek már megtették,választhatsz ..
2021. júl. 18. 10:09
 35/35 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki számára elérhetővé tenném a szabad választást (szigorúan alapos orvosi tájékoztatás mellett). Mint ahogy ez jobb országokban alapvetés.
2021. júl. 18. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!