Mi a véleményed az egészségügyileg nem indokolt programozott császárról?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 11:02
31/35 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy semmi, de tényleg az égvilágon semmi közünk mások szüléséhez.
Normálisabb helyeken mindenki szabadon rendelkezhet a teste fölött, nem kényszerítik hüvelyi szülésre, ha nem akarja. Ideje lenne eljutni erre a szintre, végülis csak a 21. században vagyunk.
32/35 anonim válasza:
Azért jóval többe kerül az eü-nek, szóval ha választható legyen, akkor legyen fizetős és ne zsebbe.
33/35 anonim válasza:
Ha valakinek nem tetszik az indokolatlan császár, tessen megszülni helyettem a gyereket. Lehetőség adott.
(nem leszek császáros én, csak így fogalmaztam meg:)
Különben ha minden kórházban teljes bizonyossággal lehetne számítani arra, hogy szakszerű érzéstelenítést kap a kismama, kevesebben akarnának császárt.
34/35 anonim válasza:
Semmi, nálunk egészségügy terén sokkal fejlettebb országokban választani is lehet, teljesen legálisan, kenőpénz nélkül.. Én ,mint laikus nem is kell ,hogy véleményt formáljak ,mert a szakemberek már megtették,választhatsz ..
35/35 anonim válasza:
Mindenki számára elérhetővé tenném a szabad választást (szigorúan alapos orvosi tájékoztatás mellett). Mint ahogy ez jobb országokban alapvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!