Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményed az egészségügy...

Mi a véleményed az egészségügyileg nem indokolt programozott császárról?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 11:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem gondolok, magánügy.
2021. júl. 14. 11:21
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Én természetesen szeretnék szülni, fájdalomcsillapítással.

jah magánkórházban, amiért perkálni fogok.

Ha más úgy ítéli meg, hogy császárt szeretne, ki vagyok én, hogy bármilyen szinten is ítéletet mondjak felette? Ha el lehet dönteni pénzért, hogy milyen szülési módot választasz, akkor onnantól ahhoz már senkinek semmi köze.

2021. júl. 14. 11:27
 13/35 anonim ***** válasza:
71%
Én azt nem értem, hogy a mai modern világban miért kell egy nőnek pokoli fájdalmak között szülni. Ha a férfiak hoznák a világra a gyereket, már tuti kitaláltok volna valamit.
2021. júl. 14. 11:30
 14/35 anonim ***** válasza:
90%

Esetleg aggódsz azon, hogy a következő generáció eltanulja a császármetszést és rossz irányba fog menni a világ mert nem akarnak majd a nők természetesen szülni?

Mondjuk korcsosultunk is már eleget, hisz a mező helyett kórházban szülünk és képesek vagyunk fájdalomcsillapítást is kérni. Egyenes út ahhoz, hogy a császár legyen a természetes, ami miatt kipusztulunk..

Mármint más gondolatmenetet nem tudok elképzelni, amiért valakit zavar az, hogy egyesek kifizetik, hogy császárral szülhessenek.

2021. júl. 14. 11:30
 15/35 anonim ***** válasza:
20%
#13: OMG.... :-DDD
2021. júl. 14. 11:34
 16/35 anonim ***** válasza:
61%
Különösebben nem izgat. A baj azzal van, hogy azért kérik, mert az SZERINTÜK egyszerűbb, könnyebb, nem fáj.... Stb. Emiatt az akinek sürgősségi, életmentő császárja volt és esetleg traumaként élte meg, még szarabbul érzi magát meg kapja a beszólogatásokat is.
2021. júl. 14. 11:43
 17/35 anonim ***** válasza:
92%
Egyéni döntés. A mai modern világban, fejlett országban, dönthesse el a nő, hogy ő hogyan akar szülni. Ha császárral, akkor császárral, ha new ages hypno vizes akármit akar, akkor meg úgy. Soha senki nem lesz rá kíváncsi a jövőben, hogy hogyan szülte a gyerekét.
2021. júl. 14. 12:07
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

Semmit nem gondolok. Ha ő így érzi biztonságosnak, hát legyen.

Ideje lenne már, hogy ne az alapján ítéljenek megy egy amyát, hogy hogyan szül, szoptat-e, vagy tápszerezik, vagy hogy mikor megy vissza dolgozni a gyerek mellől. Egyedül az számít, milyen embert nevel a gyerekéből.

2021. júl. 14. 12:07
 19/35 anonim ***** válasza:
84%
Semmit. Mindenkinek szíve joga úgy szülni ahogy szeretne.
2021. júl. 14. 12:24
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyen anyukákat, és meglepően sokan kaptak emiatt legalább egy-két embertől beszólogatást, rosszalló nézést. Az a véleményem, hogy magánügy.

Mindig lesz olyan, akinek valami nem tetszik, amit csinálsz. Ha van tejed azért, ha nincs azért. Ha cumiztatod azért, ha nem, azért. Ha külön alszol vele azért, ha egy ágyban, akkor azért. Ha ez a neve akkor azért, ha az, akkor azért. Nem mindegy idegennek, félidegennek? Mondjuk azt se értem, aki elmondja másoknak ezeket a dolgokat, miért mondja el? Miért kér véleményt? Szinte melegágyat csinál a kötekedőknek. Én soha senkinek nem mondtam semmit, hogyan, mit csinálok, egyrészt, mert a négy fal közt úgy él a családom, ahogyan jónak látjuk, másrészt nem befolyásolja a másik anyukát az, hogy nálunk mi zajlik és kész. Mindenki sepregessen a maga háza tájékán.

2021. júl. 14. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!