A vajúdás az idő előrehaladtával egyre fájdalmasabb lesz, vagy "csak" sűrűbben jön?
Hadilábon állok a fájdalomcsillapító kérésével.
Erősen hajlok az epidurálásra, de azt mondják, hogy a kitolás ugyanúgy fáj, mert addigra ki kell hogy menjen a fájdalomcsillapító, + akkor csak feküdni lehet és csak fekve lehet szülni (nincs kád, labda stb).
Olyan elképzelhető, hogy elkezdem érezni a fájásokat és megállapítom, hogy fogom-e bírni végig ezt a fájdalmat és ha nem, csak akkor kérek csillapítást? Vagy az elején, közepén nem tudhatom még mennyire fog fájni később?
1000 órás vajúdásnál mindneképp kérnék, azért 30+ óra kínzást nem bírnék ki.
Vagy ez nagyon nem így megy? 😀
Majd csak valamikor februárban fogok :)
De már biztos vagyok benne, hogy epidurálissal fogok szülni.
A védőnő biztosított róla, hogy mindenki kap fájdalomcsillapítást nálunk, aki kér. (Remélem lesz is rá idő, nem járok úgy, mint amiket hallani lehet, hogy mire beért a kórházba, már nem volt értelme a fájdalomcsillapításnak)
Szép terv.
Én is így indultam neki.
Szülésfelkészítőn elmondták a mi kórházunkban milyen fájdalomcsillapítási lehetőségek vannak.
Na én konkrétan semmit nem kaptam, ahogy rajtam kívül nagyon sokan sem...
Hát igen tudom, hogy van aki így járt.
De azért én reménykedem abban, hogy nem szívom meg, mást úgysem tudok tenni.
Attól h hónapokig rettegek, nem lesz semmivel sem jobb.
Akkor már inkább bízom abban, hogy kapok fájdalomcsillapítót és minden rendben lesz. Ha ott akkor mégsem így alakul, akkor így jártam, de ettől előre parázni nincs értelme, csak megkeserítem a saját várandósságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!