Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire törvényszerű az a...

Mennyire törvényszerű az a mondás, hogy olyan lesz a szülésünk, mint anyánké volt?

Figyelt kérdés
Én 28 hétre születtem, és ettől egy kicsit parázok.
2008. dec. 8. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
a mondás hülyeség, viszont a koraszülés örökölhető. Értem ezalatt, hogy ha a születésednél szervi oka volt anyukádnál, hogy előbb indult be, ezt sajnos örökölhetted. De ne aggódj, az senkinek se jó. Én pl nem örököltem, pedi anyukámnak 2 vetélése is volt, meg egy halva született babája.
2008. dec. 9. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem hallottam a mondást, de nálam ugyanúgy végződött a szülés, mint anyukámnak velem: 1 orvos a hasamon feküdt, a másik meg vákuummal szedte ki a babát, mindkét esetben átlagosnál nagyobb babó.

De szerintem ez csak véletlen:-)

2008. dec. 9. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem Anyukám túlhordott 22 napot, utána viszont könnyen, pár óra alatt megszült. Én a kisfiamat 13 napot hordtam túl, (lehetett volna ez is több, de szerencsére max 14 napig engedik) akkor a szívhangja leesett és írány a műtő. Amúgy én is hosszú baba voltam, és a kisfiam is.

2008. dec. 9. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Hülyeség.Anyuból kb.4 óra alatt nagy szenvedéstől mentesen kiugrottam,én meg 18 órát vajúdtam és majd megdöglöttem.Kaptam edá-t is,meg egyéb finomságokat fájdalomcsillapító gyanánt,de nem igen hatottak tovább 15 percnél...Anyumnak nem is volt szüksége semmi csillapítóra
2008. dec. 10. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!