Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire törvényszerű az a...

Mennyire törvényszerű az a mondás, hogy olyan lesz a szülésünk, mint anyánké volt?

Figyelt kérdés
Én 28 hétre születtem, és ettől egy kicsit parázok.
2008. dec. 8. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ez hulyeseg!!! anyam engem viszonylag konnyen megszult, en meg a lanyomat majd egy napig szultem!
2008. dec. 8. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Minden terhesség más. Én könnyen születtem időre, a tesóm nehezen , időre.

Ez szerintem a te tartóizmaidtól függ, hogy mikor nyílik a méhszáj és mekkora terhelést bír.

2008. dec. 8. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én szülésem pont olyan volt, mint Anyué. Hosszú oxitocinos vajúdás, a méhszáj egyik esetben sem tágult semmit, mindkettő császárral végződött, mindkéz esetben hatalmas magzat. De nem hinném, hogy a koraszülés öröklődik.
2008. dec. 8. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
az én szülésem anyum szülésének a tökéletes ellentéte volt :) könnyű,gyors és szép
2008. dec. 8. 18:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 7 és fél hónapra születtem, 2250 grammal. Amúgy tök egészségesen. Egy kicsit én is tartottam a koraszüléstől, de végülis anyumnak korán kinyílt a méhszája mindhárom terhességénél, ezért is indult be a szülés. Pedig velem tényleg az első perctől feküdt.

Erre én: 33. hétig dolgoztam, még hányingerem sem volt, és a babánk a kiírt időponton indult a világra. Tehát nem törvényszerű.

2008. dec. 8. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

én 7 honapra szulettem 2,3 kilóval, ugyhogy remelem nem igaz. sot, tuti nem igaz, nem logikus

annyi minden befolyasolja, h mikor jon a baba, akkor is, ha mi nem tudjuk befolyasolni.. keves a valoszinusege..inkabb amolyan babona ez

2008. dec. 8. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hallottam még ezt a mondást és szerintem nincs ésszeru osszefuggés. Véletlennek tartom, hogy császárral szulettem és császárral is szultem, teljesen más okok voltak.
2008. dec. 8. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem jött be,engem anyum majdnem a mentőben megszült,én meg közel 7 órát vajúdtam a kisfiammal.De bizakodom a második majd könnyebb lesz :-P
2008. dec. 9. 08:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Anyám kipottyantotta a bátyámat is és engem is (ő nyári, én téli gyerek voltam). Lányomat 2005 nyarán szültem (meg kellett indítani) és császár lett a vége, mert a lepény már nagyon el volt öregedve és a tolófájásoknál lelassult a baba szívverése. Most dec. 12-re vagyok kiírva a második kislányommal, hát kíváncsi leszek. Mondjuk anyám azt s etudja mi az a menstruációs fájdalom, én meg minden egyes alkalommal úgy megszenvedtem vele, hogy anno középiskolás koromban az első emeletről nem bírtam lemenni a földszintre a matektanárhoz, mert olyan erős fájdalmaim voltak. Pedig anyukámmal nagyjából egyforma magasak vagyunk (ő 156, én 158 cm), mindketten 45 kg-ról indultunk a terhesség előtt (ő mindkét esetben 20 kg-t szedett fel, én az elsőnél 20-at, most 15-öt), csontozatunk is egyformán vékony, mégis mások vagyunk.
2008. dec. 9. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Anya engem 38. hétre simán, 30 perc alatt megszült, de mint mondja napokig irtózatos fájdalmai voltak. Nekem elfolyt a magzatviz és a lányom feje még nem volt a szülőcsatornában, ezért császároztak pedig 1 nappal hamarabb történt mindez, mint mikorra ki voltam irva.

9 hónappal ezelőtt

2008. dec. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!