Akiket császároztak valaki segítene?
Lehet császárral jön a világra a 4. babám. Farosak vagyunk 36. hétben vagyok. Nem tudom mi vár rám és ettől félek...mi a menete? Mennyi idő? Tényleg leszíjazzák a kezemet? Valaki elmondása, hogy mi lesz majd a műtőben?
Köszönöm
Nekem sürgősségi volt, mert előbb beindult, szintén farfekvéses volt a babám.
Savlekötőt meg kellett innom, ez borzasztó rossz ízű. Aztán katétert raktak fel, ez szintén borzalmas volt, nagyon fájt. Utána áttoltak a műtőbe, kaptam bőr alá injekciót, hogy ne fájjon az érzéstelenítő, nem éreztem semmit, a szúrást sem. Egyből lezsibbadtam. Csak az egyik kezemet kötötték ki, amin volt a vérnyomásmérő meg ez az. A szülésznő végig beszélt hozzám. Még észbe se kaptam, de már mondta, hogy elkezdték, aztán meg már, hogy mindjárt végeznek. Amikor kikönyökölte az orvos a babát az nagyon kellemetlen volt. Kb fél óra alatt megvolt minden. Az viszont nagyon rossz volt, hogy le voltam bénítva, az eszemmel tudtam, hogy az érzéstelenítő miatt, de egy kisebb pánikrohamot kaptam, hogy nem érzem a lábaimat. Szerencsére akkor is beszélt hozzám végig a szülésznő, hogy muszáj, mert nem akarnak altatni, mert az nem jó a babának stb. Aztán már kint is volt. A végén adtak oxitocint, mondták, hogy ettől nehézlégzésem lehet, de nem volt, csak hányingerem, de nem hánytam. Megmutatták a babát, elvitték, engem összevarrtak és bevittek a szobába. 6 óra múlva fel kellett állnom. Sokkal nagyobb fájdalomra számítottam, mint ami volt. Simán kibírható, minél többet mozogsz, annál könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!