Szegedi klinikán igénybe lehet már venni a VIP szobát? Kinek milyen élménye van a klinikáról?
Nincs még VIP szoba, talán nyár végétől.
(Ajánlom a Szegeden Szül(T)ünk Facebook csoportot)
Tavaly júniusban szültem ott, a szülésznő és az ügyeletes orvos is normális volt. Volt egy kis komplikáció szülés közben, másnap rám nézett a doki. Ez tök jól esett. Reggelenként elviszik a babákat vizsgálatra, amúgy egész nap veled van.
Segítséget kérni kell! Nem fognak a csecsemősök a szádba állni. Nem tudják ki az első babás (nem is értem néhányan ezt miért várják el), szoptatásban nem igazán akarnak segíteni (nekem csak megrángatták a mellem, meg a gyerek szájába gyömöszölték, szóval okosabb nem lettem, fájni viszont fájt), azzal jobban jársz ha a benti védőnőket keresed. Egyébként szó nélkül adnak pótlást, de ha nem cumisüvegből akarod adni, akkor azt is jelezni kell. Pelenkázásban segítettek.
A kaja az ehető és a szörnyű között változik, de van hűtő, szóval vihetsz magaddal.
A szobában rohadt meleg van, ráadásul, ahogy hallottam beszögelték az ablakokat (?!).
Ha minden rendben van 48 óra után haza lehet menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!