Kisvárda Szülészet?
Sziasztok. Meg próbálom hátha van valaki aki mostanában szült ott.
Milyenek a körülmények? Mennyi időt voltatok bent? Csecsemősek normálisak? Sima szülés volt vagy császár? Látogatás ott is csak védettségi kártyával lehetséges?
Igazából van még 2hónap hátra és most voltam ott először vizsgálaton. (eddig máshova jártam de mivel feszt bunkó módon viselkedett ott az összes doki/asszisztens igy gondoltam inkább oda mennék). Nem a körzetem de nem szóltak, hogy oda mentem.
Köszi ha megosztod a tapasztalatod!
Szia
Kisvárdai lakos vagyok
Igaz,nem most szültem,de gondoltam megirom a tapasztalataimat
Körülmények:lehetne jobb is
Több ágyas szobák vannak
És 2 szobának egy a zuhanyzó,wc részlege
Nagyon kicsi,engem irritált szülés után,hogy a hasamhoz ért a zuhanyfüggöny, pedig nem vagyok nagy darab
4 napot voltam bent,sima szülés volt
Csecsemősök: vannak akik normálisak,de vannak olyanok,akik irtó bunkók
Nem tudtam,hogy kell mellre rakni a babát,honnan tudhattam volna,hogy mi a helyes tartás,meg fogás stb.
És nem segítettek...mogorvák voltak
Nem indult be a tej,a baba csak sírt,csak sírt...majd jött a váltás,és egy idősebb hölgy,szemüveges segített nekem
Örök hálam neki
Ha tehetném nem itt szülnék mégegyszer...de nem kívánságműsor
Tudom mire számitsak,de az biztos,hogy visszagondolva,nem hagynám,hogy sértegessenek,vagy alpári módon beszéljenek velem
Sokat sírtam bent,egy rémálom volt nekem
Biztos,hogy szólnék Főorvos Úrnak
Lehet nem voltam szimpatikus nekik,vagy nem tudom
De több embertől,csak a negatív kritikát hallom
Remélem te jobb véleményt fogsz írni 2 hónap múlva
A szülésem fantasztikus volt, örök élmény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!