38. héten normális, hogy egyedül már nem merek elindulni sehova?
Valahol normális, mert félsz. Viszont kimozdulni meg muszáj, mert így csak begyepesedsz otthon. Ne arra gondolj, hogy "jajj tuti olyan helyen indul be a szülés".
Én is 38 hetes vagyok, de én még biciklizem, boltba járok és minden egyéb. Nem kell ennyire félni az ismeretlentől :)
Én a kiírás napján buszoztam 40 km-t, meg legyalogoltam még vagy hatot mellé. :)
Nem kell ennyire parázni, főleg, ha első baba! Nem valószínű, hogy a boltban fogsz megszülni. Nyugodtan menj boltba!
Azért ez egy aranyos kérdés volt. :))
En 34 hetes vagyok,es anyukam mar reg eszi a fejem,hogy menjek egy kicsit falura(110 km),mivel ugyis szabadsagon vagyok,de ugy felek egyedul menni,mert ugye parom nem jonne,hisz o dolgozik,igy buszozni kene,es falun lenni 1-2 hetig kicsit felek,"mert mivan ha...",epp ugy gondolkodom ,mint te,de azert lehet erot veszek magamon es jovo heten lemegyek egy kicsit videkre,mar csak a friss levego miatt is.
Ja,es azt tanacsolom magunknak,hogy ne kisertsuk a sorsot... :))
Kellemes babavarast,es konnyu szulest kivanok neked :D
Szerintem NEM normális.
Én az utolsó héten még vezettem a másodikkal, fodrésznál voltam. Az elsővle sem ülltem ottholn, mnetem ide-oda.
Meg is őrültem volna bezárva házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!