Vannak manapság szülni akaró nők?
Születik évente 90 ezer gyerek, pedig már 15 éve is ugyanezt a dumát tolták. Az akkori 16-20 évesek most szülnek éppen, nem tűnik fel?
3-4 gyereket meg azért nem szokás már vállalni, mert ha apuka lelép/meghal/megbetegszik, anyuka éhen hal egyedül ennyi gyerekkel, de minimum nyomorogni fog, hacsak nincs gazdag családja.
Szerinted? Ha nem lennének, kihalna az emberiség, vagy minden gyerek erőszak útján foganna.
Én személy szerint nem akarok, de megsúgom, hogy a nők kb. 80-85%-a akar gyereket. Szóval nem siránkozni kell.
16 evesen meg en is 5 gyereket akartam, nagy csaladot, szep hazat, aztan azota felnottem.
Sajnos nem igy megy, baromira nem egyszeru manapsag, foleg ha nincs meg a megfelelo csaladi hatter, mindent magadnak kell megteremteni a nullarol. 25 eves no vagyok most, orulok, ha 10 ev mulva lesz talan 1 gyerekem.
A semmire nem lehet szulni, szeretettel nem lakik jol egyik gyerek sem.
Én már csotrosznya vagyok, de mindig gyereket akartam 12 évesem már szomszéd kölykökre vigyáztam. Én 3 gyereket akartam a férjem 2 megegyeztünk ha 2.is fiú akkor lesz 3.
Hát lány lett 21 évesen volt 2 gyerekem.
De mindug bennem volt a 3,37 évesen változtak a körülményeink és akkor meggyőztem, hogy legyen még 1, ő nehezebben jött össze mint a tesók, de 40 előtt megszültem.
Most 2 éves és most szeretnék még egy babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!