Szerintetek manapság melyik fordul elő többször,40. hét+ra szülni, vagy a 38. hét körül?
Szerintem semmi ok nincs, hogy változzon a statisztika ilyen téren.
A kiírt napon elenyészően kevés baba születik, +/- 2 héttel pedig kb. fele-fele a többinek.
szerintem a 40+ a gyakoribb, csak a programozott császárral miatt romolhat a statisztika
ismerősemet is 39. héten császározták, mindenféle szülési előjel nélkül, szóval a baba még nagyban maradni akart
Ismeretségi körömben 36 és 42 hét között születnek a babák.
Nekem 2 van 40+2 és 41 (42+4) re születtek.Szerintem hármaska is tovább marad 😊
Eddig hármat szültem, 38, 39 és 41. hét vége felé.
Most a negyedik érkezik nem sokára, mindig csak mosolyogva megjegyzem, hogy 6-10 héten belül szülök.
Honnan is tudnám, mikor?
Igen...a statisztika nem változott.
Én hármat szültem. Egyet 40.hétre aa másik kettőt a 41. hétre.
Ez alkati kérdés!
Nagy a szórás. Sok kismamával találkoztam, aki szintén picit túlhordott, de sok olyannal is aki nem.
Úgyhogy a kérdésedre nincs egzakt válasz.
nekem kereken 40 volt :)
barátnőm 3 nappal előbb szült a kiírtnál.
30+-os ismerős kb. 42. hétre indították már azt hiszem...15-re volt kiírva és 24 lett.
2. babájánál (szerintem full káosz volt, pedig nem itthon volt....van valami betegsége a vérszegénység mellé...erre még riogatták, hogy kicsi a gyerek veszélyezteti az anyukát stb.stb...túúúl kicsi a baba, császár szóba se jöhet) és beindították neki 38. hétre....és láss csodát 2500g-os gyerek lett (ezért kellett riogatni, hogy nincs 2kg se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!