Annyira irritál ha egy lány káromkodik, manapság egyre többször és többször hallom a b+ jelzőt a nőktől, van ezzel más is így?
Igénytelen.
Nézd meg mifajta kutya az aki ilyet elereszt nő létére, általában nem az atomfizikusok :)
én sokat káromkodok, de eddig senki sem mondta, hogy zavarná. amúgy sem tudok mit tenni igazán ellene, már hozzászoktam, hogy a társaságomban úgy beszélek, ahogy akarok, mindenki úgy beszél ahogy én. ja, és van párom, őt sem zavarja, ő is csúnyán beszél:D
mocsok disznók vagyunk! :D
15/L
"ráadásul a világ egyik legszebb dolgát így elkoptatni,elrondítani....." imádlak :) ezt a hozzászólást...
Bevallom én is szoktam csúnyán beszélni lány létemre, többek szerint elég gyakran. De a b.meget sosem használom.
Az én csúnya beszédem a stresszre és a múlbéli események könnyebb feldolgozására vezethető vissza. Én sokszor így vezetem le a feszültséget... Próbálok róla leszokni, de tény, hogy szabadszájú vagyok. Remélem ezt azért lehet tolerálni, mivel én nem bunkóságból teszem. És nem minden második szavam ilyen. Csak alkalomadtán kicsúszik. Meg mikor nagyon elszáll az agyam, és dühös vagyok. De akkor nagyon. Fiúk, ez is probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!