Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Annyira irritál ha egy lány...

Annyira irritál ha egy lány káromkodik, manapság egyre többször és többször hallom a b+ jelzőt a nőktől, van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 21:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

talán mi vagyunk az utolsó olyan generáció,akik nem ebben nőttek fel,én a multkor már azon megbotránkoztam,amikor a középkorú hölgy a kislányát küldte oda hozzám cigiért(nem cigizem) de ezen én teljesen ki voltam akadva xD

de azér már a mi korosztályunkba is van elég sok elkorcsosult" alja nép " :D

17 F :P

2010. jún. 29. 21:36
 12/22 A kérdező kommentje:
persze egy egy elejtett szó,de amikor látszik hogy valaki tök hétköznapi módon beszél így ,a barátnői előtt,na az amiről beszélek,de csak saját magát minősíti.
2010. jún. 29. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem meg nem csak az irritál, ha egy lány káromkodik és az összes fiú ismerősömnek is szólok használjon kevesebb kötőszót, mert bántja a fülemet már a sok **** meg ******* ja és a ************************** is...
2010. jún. 29. 21:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem az is irritál, ha egy pasi dobálózik ezzel a kifejezéssel, nemhogy egy lány... Az még elnézhető, ha valakinek kiszalad a száján egy-egy ilyen, amikor dühös vagy valami, de az borzasztóan idegesít, amikor fiatalok (illetve nem is csak fiatalok, de főleg náluk gyakori) pl. buszon tök semleges témáról beszélgetnek, és minden mondat végét kiegészítik egy "g*ci"-vel vagy "b**d meg"-gel... Legszívesebben szájba vágnám őket.
2010. jún. 29. 21:42
 15/22 A kérdező kommentje:
jogos...
2010. jún. 29. 21:44
 16/22 anonim válasza:

Igazából minek is vitázunk? Ellene semmit nem tehetünk, mivel egyre inkább manipulálják a fiatalokat.

És igen, sajnos mi az utolsó ilyen generációk között vagyunk bár szerintem ennél rosszabb a helyzet.

Én cselekszem úgy, ahogy eddig és majd talán nem süllyedek a többivel.

2010. jún. 29. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

kikérem magamnak, nem 30 éves kocsmatöltelék a párom, hanem 21 éves utcatöltelék! :D

15/L

2010. jún. 29. 22:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány ne beszéljen csúnyán.
2010. jún. 30. 03:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Nagyon irritáló és undorító, ha egy lány így beszél. Én csak akkor szoktam mondani, hogy k****, ha az útszéli lányokra gondolok, de jelzőként nem.

24/L

2010. jún. 30. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a saját számból hallom...de általában okom van rá.
2010. jún. 30. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!