Annyira irritál ha egy lány káromkodik, manapság egyre többször és többször hallom a b+ jelzőt a nőktől, van ezzel más is így?
talán mi vagyunk az utolsó olyan generáció,akik nem ebben nőttek fel,én a multkor már azon megbotránkoztam,amikor a középkorú hölgy a kislányát küldte oda hozzám cigiért(nem cigizem) de ezen én teljesen ki voltam akadva xD
de azér már a mi korosztályunkba is van elég sok elkorcsosult" alja nép " :D
17 F :P
Igazából minek is vitázunk? Ellene semmit nem tehetünk, mivel egyre inkább manipulálják a fiatalokat.
És igen, sajnos mi az utolsó ilyen generációk között vagyunk bár szerintem ennél rosszabb a helyzet.
Én cselekszem úgy, ahogy eddig és majd talán nem süllyedek a többivel.
kikérem magamnak, nem 30 éves kocsmatöltelék a párom, hanem 21 éves utcatöltelék! :D
15/L
Nagyon irritáló és undorító, ha egy lány így beszél. Én csak akkor szoktam mondani, hogy k****, ha az útszéli lányokra gondolok, de jelzőként nem.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!