Nyugtató császár alatt? Mire gondoltál közben?
1 hét múlva lesz a második császárom.
Az első sürgősségi volt 2 és fél éve. Próbálok készülni lelkiekben, mert Valahogy az elsőre alig emlékszem ☹️
10 órás vajúdás után kerültem oda, és megváltás volt. Viszont vannak bennem kérdések.
Pl annyira kába voltam végig. A program császárnál is ez van? Adnak be valami nyugtatót? Alig emlékszem valamire, arra sem hogy kivittek a mutobol. Éjfél körül állítottak fel, utana adtak valami fájdalom csillapítót a fenekembe, és attól, vagy nemtudom mitől, nagyon rosszul voltam. Nehezen kaptam levegőt, nem tudtam aludni, ha becsuktam a szemem akkor színes fényeket láttam... Álom és ébrenlét között voltam reggelig. Szinte semmit nem pihentem.
Volt valakinek ilyen? Vajon mit adhattak be?
A másik hogy nem emlékszem az érzésre se hogy milyen volt lebenulva lenni, most ezert nagyon félek tőle.
Nem félelmetes? Ki mire gondolt műtét közben?
Mielőtt az edát beadták,akkor tört rám a félelem,el is kezdtem bőgni a műtőasztalon. Akkor a cuki szülésznő megvigasztalt, megkaptam a szurit és onnantól jobb volt. Mikor már csinálták, a 2 orvossal beszélgettem,leginkább a szív alakú méhemről társalogtunk,plusz az anesztessel,mert kiderült,ismeri az apámat, innentől volt téma,szóval egész kellemes volt. Egyszer volt (szerintem) egy vérnyomás esés,ill.elkezdtem.fulladni,mintha ültek volna a mellkasomon,az para volt,de jeleztem a szülésznőnek,hogy rosszul vagyok és akkor kaptam is valamit. De összességében pozitív elmény volt. Inkább az utána következő 8 óra volt a pokol az őrzőben..
Program császár volt, a baba faros volt még a 38.héten is,így meg se várták,hogy fájásaim legyenek,kivették.
És akkor isteni szerencse,mert ott a műtőben derült ki a szív alakú méhem,be sem tudott volna fordulni a fiam,bele se merek gondolni,mi lett volna ha...
11! Nem edát adtak neked sem, hanem spinális érzéstelenítést.
Eda természetes szülésnél van, vajúdás alatt.
18 óra vajúdás után nem fordult be a baba a szülőcsatornába. Kivoltam már császárnál. Engem az anesztes szórakoztatott, szóval tartott, amíg kivették a babát. Ezért nagyon hálás vagyok neki, egy idősebb pasas volt. A baba után, azt hallgattam, amit beszélnek. Jól elröhögcséltek.
A szobatársan azt kérdezte, hogy nem néztem az egészet a felettem lévő lámpába, tökéletesen tükrözödött. Mondom nem???????? Ha rájöttem volna se néztem volna oda, tuti pánikrohamot kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!