Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csinàltatok mikor megtudtà...

Mit csinàltatok mikor megtudtàtok, hogy elindult a szülès?

Figyelt kérdés
màr mint hogy mivel foglalkoztatok, pl munka, hàzimunka ilyesmi....
2021. máj. 12. 10:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Hajnalban ébresztett az első fájás. Először azt hittem, csak a baba rúg furán, nem is foglalkoztam vele. Aztán hasmenésem volt, 1 óra alatt 4x mentem ki vécére. Aztán ültem a kanapén a sötétben, cikkeket olvasgattam, 9gag-et böngésztem, mértem a fájások közti időt. 3kor ébredtem, 7kor már kezdtem megijedni, mert erősek is és sűrűek is lettek, szóval akkor ébresztettem a férjem, ő addig békésen aludt. Jobb volt ez így, ő sokkal jobban be volt parázva ettől az egész szülés-dologtól, mint én, szóval ha egyből felébresztem, akkor csak engem idegesített volna.

8-ra értünk be a kórházba, 2 perces fájásokkal, a frászt hoztuk a szülésznőre, pedig azért annyira nem is voltam közel, 10-kor született csak a kislányunk :D

2021. máj. 12. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Anyuéknál voltam reggelizni. A nővérem egy óra után megjegyezte, hogy furán torzul az arcom adott időközönként. Mondtam, hogy

semmiség biztos csak jósló. Két óra múlva már 2 percesekkel indultunk a kórházba.

2021. máj. 12. 11:28
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

Hajnalban fájásra ébredtem. Zuhanyoztam, mászkáltam a lakásban, aztán a férjem is felébredt, még reggeliztünk, újra lezuhanyoztam és 11re értünk be a kórházba. Majd csak este 9 órakkor szültem meg a lányom. Nálam lassan ment a dolog.

Egyik ismerősömnek épp koncertje volt. Ő volt a karnagy. Lazán levezényelte a koncertet, majd a meghajlás után rohant a feleségéhez, hogy bevigye a kórházba.

2021. máj. 12. 11:28
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Feküdtem az ágyban, valami furcsa volt, felálltam és éreztem hogy folyik a magzatvíz. Nem szivárgás volt hanem mintha egy vödör víz folyt volna ki kb. Rá 1 órára már a kezemben volt a kis manó
2021. máj. 12. 11:52
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Szombati nap volt, már tűkön ülve vártam mikor kezdődik el végre... Hajnalban elment a nyákdugó, dél körül meg fokozatosan erősödő fájásokat éreztem. Este bementünk a kórházba de hazaküldtek, aztán elmúlt minden. Olyan ideges voltam, nem tudtam semmit sem csinálni, vasárnap reggel kezdődött megint, már 3szor lezuhanyoztam, hajat mostam, sétáltam fel le. Vasárnap este mentünk be újra a fájások miatt, de csak hétfőn reggel folyt el a víz és éjfélkor lett meg a baba császárral. Semmi extra nem történt vagy hogy hirtelen jött volna. Hosszú 3 napos szenvedés volt.
2021. máj. 12. 12:31
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Első alkalommal itthon voltam és munkába készültem reggel, amikor az első görcsöt éreztem. Második alkalommal késő délután volt már (5 óra körül) és éppen ettem és vártam haza a férjemet.
2021. máj. 12. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudtam aludni az idegességtől, mert már 2 napja megállás nélkül véreztem. Persze voltam kórházban is, se csak tágulásos vérzés volt.

Unatkoztam hajnalban és számolgattam a “jóslókat”. Úgy 1,5 óra után esett le, hogy jé, ezek 5 percenként jönnek :D

Bent a kórházban aztán elmúlt minden, pedig már bő 2 ujjnyi voltam. Burkot repesztettem, oxit is kaptam, de normális fájásaim továbbra sem lettek. A császárt végül megúsztam :)

2021. máj. 12. 13:14
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
Elsőnél reggel ébredés után éreztem a görcsöket. Aztán jöttek a fájások. Másodiknál már hajnalban kezdett görcsölni a hasam, erre ébredtem fel és már sejtettem, hogy szülés lesz.
2021. máj. 12. 13:18
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
Karacsony napjanak reggelen anyukammal beszeltem,mondtam neki,hogy nem akarok ctg-re felmaszni a hegyre (Janos kh), es barcsak ma szulnek. 😅 Azert kellett volna mennem,mert pont aznapra voltam kiirva,egyebkent 3 napja voltam utoljara. Aztan felkeltem, pisiltem,talan ettem is valamit,leultem tv ele,es elkezdtem erezni valamit, nem tudtam meg hova tenni,mert alig ereztem barmit is. Aztan nem sokra ra megint,ugyan az. Elkezdtem irni teloba,hogy mikor erzem, es akkor korvonalazodott bennem,hogy ezek valszeg fajasok lesznek. Furdes utan sem mult el,bar nem is rendszerezdott. Mondjuk nekem egyaltalan nem voltak rendszeres 5,x perces fajasaim. Este 9 elott nem sokkal mar kezemben fogtam a babam. 😊
2021. máj. 12. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
64%

Éjfélkor elfolyt az összes magzatvizem. Felhívtuk a mentőket, mivel nagyon nagy sugárban jött, féltünk a köldökzsinór előeséstől.

Jöttek, bevittek.

Amúgy aludtam, mikor elpukkant a burok.

2021. máj. 12. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!