Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Medencés, vizes szülésnél hol...

Medencés, vizes szülésnél hol vannak a lábak?

Figyelt kérdés
Mármint úgy rendes ágyas szülésnél leszíjazzak a lábakat, hogy hogy a szülő anyuka ne rúgja meg az nőgyógyászt. De kádas szülésnél ez hogy működik?

#Vizes szülés
2021. máj. 5. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Rendes szülésnél sem szíjazzák le. Nekem sem volt
2021. máj. 5. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

#1 nekem mindkét szülésnél lekötözték a lábaimat - nem volt olyan régen.

Simán benne vagy a vízben ahogy tudsz és kész

2021. máj. 5. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha négykézláb áll, akkor értelemszerűen azon támaszkodik. Hanyatt-ülve meg sokan a lábukba kapaszkodnak.
2021. máj. 5. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán bent voltam a vízben, de most esküszöm nem emlékszem arra, hogy a lábaim milyen pózban voltak. 😅
2021. máj. 5. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendes kòrhàzban szàraz szülèsnèl sem szìjjaznak le, es magad vàlaszthatod a pozìciòt. Èn pl. nègykèzlàb szültem. Vìzben ugyanùgy, mint szàrazon, csak a fejed legyen kint a vìzből. Lehet àllva, guggolva, nègykèzlàb, előre/hàtra nekitàmaszkodva valaminek.
2021. máj. 5. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobb helyeken semmilyen szülèsnèl nem szìjazzàk le a làbad. Tàjèkozòdj picit. Van ahol szabad kitolàsi pozìciòt is tàmogatnak.

Medencèben meg ott van a làbad, ahol akarod.

2021. máj. 5. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Rendes ágyas szülésnél is elavult és helytelen gyakorlat a lábak leszijazása. Még az előtt kell fejberúgni a dokit, mielőtt leszíjaz. ;)

A vízben szülésnél általában a tested alatt van a lábad. Vagy ahogy épp sikerül.

2021. máj. 5. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. máj. 5. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!