Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen fogamzásgátló módszert...

Milyen fogamzásgátló módszert javasoltok szülés után?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót nem szeretnék, mert a baba egy éves korában tervezzük a másodikat, nem akarom megkeverni a dolgokat. Plusz szoptatás alatt tudtommal kétségbe vonható a hatékonyságuk.

Latex-érzékeny vagyok, így a sima gumi is kilőve, latex mentes pedig a férjemnél okozott kipirosodást.

2021. ápr. 28. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Egy szoptatás alatt szedhető tabletta nem kavar be és ha normálisan szeded, megbízható.

Spirál van még. Vagy rendelsz pesszáriumot és spermiciddel, de azért az nem annyira tuti, bele kell kalkulálni, hogy előbb jön a második...

2021. ápr. 28. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
45%

1!

Nem kavar be?!

8hónapig szedtem. Abbahagytam, mert kis különbséggel akartunk tesót.

Olyan hormonzavarom volt, elmindani nem tudom... 9hónao kezelés után estem teherbe, akkor is elvetéltem... majd ujabb 4hónap alatt sikerült, moat tartok a 17.héten.

Kérdező, hát ez jó kérdés így. Spirál ennyi időre felesleges.

Gumi, gyógyszer kilőve.

Vannak ezek a pharmatex cuccok, talán az, de azoknak irtó gyenge a hatásuk, rengeteg baba fogant mellettük (mi próbáltuk, ráadásul borzalmas is. Olyant próbáltunk, amit nekem kell felhelyezni, várni míg eloldódik, azt utána mehet. Hát konkrétan szétcsípte a micsodámat, majd férjemét is... soha többet).

Más meg nem is jut eszembe.

2021. ápr. 29. 05:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát elég termékenyek vagyunk mindketten...Nem lenne baj, ha hamar jönne a kistesó, de időt szeretnék adni a testemnek is, hogy regenerálódjon
2021. ápr. 29. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!