Elfogyott a fogamzásgátlóm, újat szeretnék feliratni. Magánorvos mennyit kér el egy receptfelírásért? Hova menjek mit javasoltok?
Háziorvos is felírja ha már szeded egy ideje illetve bármelyik másik tb-s doki felírja mert tb kártyával megnézi a rendszert és látja hogy felírták már. Én sokszor mentem úgy hogy az enyém nem rendelt épp, aki volt az felírta.
Van magándoki aki nem írja fel ha ő nem vizsgált meg, én is így voltam, muszáj volt,7000Ft-ba került a vizsgálat, de mint kiderült később tb-re elszámolta szépen ezt és később egy receptírásért teljes vizsgálat díja volt a betegéletútnál.. Tb kártyát ezeknek nem szabad adni, viszont anélkül nem látja hogy szeded...
van aki 2000Ft-ot kér a felírásért, de nálunk 1000Ft volt.
A betegéletutat látják hogy korábban milyen kezelései voltak stb. ott van a fogamzásgátló felírása is, benne van hogy mit szed az illető, nőgyógyászok látják ezt. Minden tb-s doki meg tudja nézni ezt, én is láttam legutóbb a korábbi kezeléseim a dokinál, mondta hogy nézzük meg mikor volt utoljára UH-om, mit írtak fel, mit csináltak.
A recepteket még nem látják mindenhol, de már van ahol igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!