Lehet, hogy nem hat a fogamzásgátlóm?
Tegnap este a menstruáció első napján bevettem az első szemet. Én úgy tudtam, hogy csökkenti a vérzés mennyiségét, de nem tapasztalom, hogy így lenne, mintha nem is vettem volna be.
Vagy normális? Ez az első fogamzásgátlóm, tapasztalatom nincs.
Nem törvényszerű, hogy csökkenti a vérzés mennyiségét a fog. gátló. Valakinek még több lesz tőle. Mindenkire máshogy hat. És ez nem jelenti azt, hogy hatástalan.
Arról nem beszélve, hogy mégis 1 nap alatt, 1 szem fog. gátlótól mit vársz? Majd ha eltelik 3-4 hónap, akkor majd levonhatod a következtetéseket, hogy rád hogyan hat a fog. gátló, nem 1 nap után.
Nem vártam tőle semmit, csak mint írtam, nincs tapasztalatom. És van olyan ismerősöm, több is, akiknek csökkentette.
Ezért furcsálltam.
Nekem is csökkentette annak idején, de nem az első szem után. És nem a menstruációm lett kevesebb, hanem utána a megvonásos vérzésem.
Most még menstruációd van, az első levél után lesz megvonásos vérzésed, ha csökken, akkor valószínűleg annak a mennyisége fog csökkenni és nem feltétlenül most, a menstruációdat fogja csökkenteni. Bár előfordulhat, mivel még csak 1 napja menstruálsz, hogy a következő napokban tapasztalsz majd változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!