Mikor kellene bemenni?
Egész nap enyhe menzesz görcseim voltak,mostmár semmi pozició váltásra nem múlik el,sétálok akkor jobban belenyilal a fájdalom.
Rendszertelenek a fájások,de viszont fél-1-1,5percig eltart egy fájás.
Császáros leszek,az első is az volt,így nem tudom mikor kellene elindulni hogy szülés is legyen belőle és ne csak bemenjek azt hazaküldjenek.
A derekam majd szétszakad,ahogyan a hátam is.
A medencém és a hüvelyem is nagyon fáj már.
Próbáld meg hátha elmúlik ha jó melegvízzel letusolsz, mert akkor csak jósló.
Egyébként szerintem is menj be, vagy legalább csörögj rá a dokira (gondolom van, ha pcs lesz).
Nekem ugyanígy megindult, (folyt a magzatvízem, tus után azonnal 5 perces fajasok, mire kórházba értem már 3 percesek voltak) beilleszkedett a szülőcsatornába is, úgy kellett onnan kiszedni (faros volt).
A tusolásra se szűnt meg,de elviselhető még a fájdalom,a baba mocorgására,vagy a mozgásra erősödik fel a fájdalom.
Nem folyt el a magzatvizem,nincsenek rendszeres fájásaim és nagyon erős sincs csak enyhe-közepes,de a derekam leszakad úgy fáj és a hüvelyemben is nyomást érzek sokszor,keményedik a hasam is.
Nincs orvosom,ügyeletben szűlnék,holnap kellene mennem a nődokimhoz.
Amikor jóslóim voltak akkor a meleg fürdő után enyhe lett vagy elmúlt ahogyan a mozgásra is de most nem.
Ha bemegyek ez miatt a kórházba akkor meg is császároznának vagy nem?
1órára van a kórház,kocsink nincs igy más visz be,de a lányom vigyázását is meg kell oldanom,így nem szeretnék brahira bemenni hogy aztán hazajöjjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!