Szülés előtt ti hogy oldottátok meg a lenti szőrzet eltüntetését?
Világéletembe borotváltam
Mostis ezt tenném de egyszerüen nem tudom már,nem látom illetve nem is bírok szóval már régebbtől nem borotváltam így már eléggé időigényes lenne az eltávolitása es addig gugolni és tapogatva matatni nekem már nagyon megterhelő lenne
Mit tegyek?
Eléggé szégyelnék igy beallitani szulni
De lehet igy leszek kénytelen🤷♀️
#18 vagyok
Engem varrtak aztán bőven, de egy csíkot húztak csak a gátnál borotvával.
21
Nekem nem nyúltak hozzá..
Nem is lett volna mihez.
De idő sem az egyik esetben.
/ szülni mentem nem vajúdni🙈... így alakult... 20 percet töltöttem szülőszobán, ebben az átöltözés is bennevan/
Nem tudom miért van lepontozva az, akinek nem jelent(ett) gondot.
Az eldobhatóval én sem tudom megcsinálni, de rendes 4-5 pengés cserélhető fejessel nem nézegetek nem terhesen sem semmit.
Láb a kád szélére.
Semmivel sem nehezebb, mint papírral kitörölni...
21#vagyok
Én sem értem miért van minden válasz lepontozva...
Befektettek mind3x,az elsőnél még közös zuhanyzó is volt az egész osztálynak, szóval biztos nem álltam volna neki borotválgatni magam,örültem,hogy meleg víz volt.
Aztán a másodiknál meg 1 kilóval nagyobb gyereket sikerült növesztenem,mint az első, hasam is nagyobb volt, 3 hetet bent voltam szülés előtt, kisebb gondom is volt a szőrtelenítésnél. Kérdeztem a szülésznőt,hogy szerinte gáz e szőrösen idejönni, azt mondta,hogy nekik teljesen mind1, protokoll szőrteleníteni teljesen, mert ha komplikáció lép fel és császár lesz nem evvel fogják az időt húzni. De saját véleménye szerint sem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!