Szeretnék szőrteleníteni az intim testájon. Mit tegyek, hogy ne viszkessen annyira, amikor kezd növogetni a szőrzet?
krémet nem nagyon ajánlanám babaváráskor,arra borotváld, amerre a szőr nő, és ne ellentétesen. akkor nem fog kipattogni és viszketni sem. én is így csinálom.
9 hetes
Köszi!Ez a krém csillapítja a viszkető érzést, akkor is amikor nő a szőrzet?
Bocs, tesTTájon-t akartam írni, és növÖgetni-t:-)
Hű, de figyelmetlen vagyok!!!!
Ha nem szoktak teljesen leszedni, es a borod nem szokta meg a strapat, de szeretned higiienikusabba tenni, akkor en is ket dolgot javasolok: vagy keress DM-ben after shave kremet noknek (veet, nivea, gilette!) vagy van inti testtaj szorenek megkurtitiasahoz szerkezet, pl. Babyliss, olyan, mint a ferfi hajvago, de nem az :)
Beallithatod, milyen kicsire akarod leszedni, es akkor nem szur, mikor kino, de megsem zavaro a surubb folyas miatt az osszetapadas, ilyenenk.
30 hetes kismama
Szia! Én a teljes, csupasz intim gyantát ajánlom neked, én is azt szoktam kérni a kozmetikusomtól. eléggé fáj, kb 10 percig tart, de utána kb 5 hétig nagyon szép, nem viszket, csak egy picit piros lesz, de azt lehet kenegetni.
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!