Szülés után hogy kell intimtornát végezni?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam szülés utáni 6 hetes vizsgálaton és a dokim azt mondta, intimtornát és hasizomgyakorlatokat kell végeznem. Hogy is kell az intimtornát jól csinálni?
Légyszi segítsetek! Köszönöm!
2008. dec. 5. 10:32
1/2 anonim válasza:
A dokid biztos arra gondolt,hogy a hüvely izomzatát erősiteni lehet szülés utánn,akkor nem lesz olyan tónustalan,vagyis "tág".Úgy kell csinálni,hogy összehúzod lent az izmokat mint amikor nagyon pisilni kell,csak erősebben.Ezt napi 3x 15-20x összehúzod,és állítólag erősödik.Bármikor csinálhatod,még TV nézés közben is.Kívülről nem is látszik mit csinálsz.Én is próbáltam csinálni,de olyan izé érzés volt,de így sincs velem semmi probléma állítólag odalent./1.5 éve szültem/A hasizom meg gondolom egyértelmű miért kell,ez is azért,hogy ha erősited a hasizmot atól nem lesz laza a hasfalad.Vagyis állítólag nem fog úgy lógni mint egy szatyor.Na ezt viszont csináltam,kicsit jobb lett,de már sosem lesz olyan a hasam mint új korában!Sok sikert Neked!: )
2/2 anonim válasza:
Kriston féle DVD-t vedd meg, ő elmagyarázza nagyon jól,, h mikor mit kel csinálni, mit kell érezni, ha jól csinálod!
Én még nem szültem, de már régóta csinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!