Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt "illik" adni ha...

Mennyi pénzt "illik" adni ha nincs orvosom és ügyeleten szülök?

Figyelt kérdés
Az orvosom szabadságon van egész hónapban, akit ajánlott az nem igazán szimpatikus, és bár az elején megegyeztünk hogy amennyit a saját dokimnak adtam volna annyi a "tarifa", túlzásnak tartom hogy alig foglalkozik velem, és sok 10ezer ft-ot odaadjak neki. Hogyan mondjam meg neki, hogy mégsem szeretnék nála szülni? Napok vannak hátra... Mi az az összeg, amennyit az ügyeletes orvos zsebébe dugjak ahhoz, hogy kíméletes és figyelmes legyen velem?
2010. aug. 20. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!Én 20.000 Ft-ot adtam az ügyeletes dokinak mert megérdemelte,ja és a hazameneteli napon kapta csak meg!

Üdv.A

2010. aug. 20. 22:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak rettenetesen félek...
2010. aug. 20. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

És ha adsz neki előre és többre számít-ezek telhetetlenek...komolyan.Én is eü -ben dolgozok,semmit ne adj előre!Lehet adsz neki mégsem nála fogsz szülni,meg könyörgöm,felesküdött valamire,ne a pénz legyen már az!

39h km

2010. aug. 20. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem bármikor meg lehet kérni egy dokit, az úgyis azzal jár, hogy fizet neki az ember és persze utólag. Kérd meg a dokit, akinél kezdődik a szülésed, hogy maradjon végig. Bár ha nem tud?

Ciki, nem ciki, kérj fel bárki mást, aki szimpatikus, most úgysem tud mit tenni a dokid, ha nem az ő általa javasoltnál szülsz. Ha már túl leszel rajta, mindegy lesz.

Könnyű szülést!!!

(Nekem nem volt szülésznőm, állítólag az van a legtöbbet a szülőnőkkel, majdnem mindegy ki a doki, felénk a szülésznők nagyon rendesek, felkérés nélkül is. Én császáros lettem, nem tudom konkrétan milyen lett volna egy síma szülésnél, de a szülésznői feladatok javáról így lemaradtam. A dokim volt így "reflektorfényben".)

2010. aug. 21. 10:53
 15/16 Nitókrisz ***** válasza:

Szia!

Én is ügyeletesnél fogok szülni. Én nem fogok semmit sem adni előre, majd meglátom hogy fog hozzánk viszonyulni. A munkáját végzi végül is, ezért fizetem a TB-t, az már más kérdés, hogy ha úgy érzem rendes, akkor honorálom. Viszont szülésznőt lehet, hogy fogadok - végül is ő lesz velem végig (ha nem császár lesz a vége) és sok múlik rajta, meg jobb ha van valaki, akire számíthat az ember.

2010. aug. 21. 16:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még egyben vagyok, de bármikor mehetek. Remélem minden rendben zajlik majd.
2010. aug. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!