Mennyi pénzt "illik" adni ha nincs orvosom és ügyeleten szülök?
Szia!Én 20.000 Ft-ot adtam az ügyeletes dokinak mert megérdemelte,ja és a hazameneteli napon kapta csak meg!
Üdv.A
És ha adsz neki előre és többre számít-ezek telhetetlenek...komolyan.Én is eü -ben dolgozok,semmit ne adj előre!Lehet adsz neki mégsem nála fogsz szülni,meg könyörgöm,felesküdött valamire,ne a pénz legyen már az!
39h km
Szerintem bármikor meg lehet kérni egy dokit, az úgyis azzal jár, hogy fizet neki az ember és persze utólag. Kérd meg a dokit, akinél kezdődik a szülésed, hogy maradjon végig. Bár ha nem tud?
Ciki, nem ciki, kérj fel bárki mást, aki szimpatikus, most úgysem tud mit tenni a dokid, ha nem az ő általa javasoltnál szülsz. Ha már túl leszel rajta, mindegy lesz.
Könnyű szülést!!!
(Nekem nem volt szülésznőm, állítólag az van a legtöbbet a szülőnőkkel, majdnem mindegy ki a doki, felénk a szülésznők nagyon rendesek, felkérés nélkül is. Én császáros lettem, nem tudom konkrétan milyen lett volna egy síma szülésnél, de a szülésznői feladatok javáról így lemaradtam. A dokim volt így "reflektorfényben".)
Szia!
Én is ügyeletesnél fogok szülni. Én nem fogok semmit sem adni előre, majd meglátom hogy fog hozzánk viszonyulni. A munkáját végzi végül is, ezért fizetem a TB-t, az már más kérdés, hogy ha úgy érzem rendes, akkor honorálom. Viszont szülésznőt lehet, hogy fogadok - végül is ő lesz velem végig (ha nem császár lesz a vége) és sok múlik rajta, meg jobb ha van valaki, akire számíthat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!