Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A baba elnevezésénél jelezni...

A baba elnevezésénél jelezni kell, hogy máshogy kell írni a nevét?

Figyelt kérdés
Marcel nevet szeretnénk adni a kisfiúnknak, szimpla L betűvel, ilyenkor jelezni kell hogy ezt a nevet választjuk, de csak egy L-el írva? Nem szeretném, ha elrontanák.

2021. márc. 29. 01:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%
Ha odaírjuk hogy Andika22 az bizonyára legitimálja a véleményt . :D akárcsak egy arckép
2021. márc. 31. 18:00
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
#28: Ha gondolod írj privátot. Vállalom a véleményem névvel, arccal, meg amit akarsz.
2021. márc. 31. 18:28
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Kiss Lászlóné voltam Mucsaröcsögéről. Így már érvényes a véleményem? 😄
2021. márc. 31. 19:50
 34/41 A kérdező kommentje:
Ha a Jóisten lennél, úgy sem. :D De sem arccal sem névvel nem megy ez senkinek ami ezen az oldalon folyik. :D Gondolom máshol ti kapjátok ugyan ezt, és csak itt tudjátok arc és név nélkül levezetni.
2021. márc. 31. 20:26
 35/41 anonim ***** válasza:
71%
Nem is írtam neked kioktató választ, sőt semmilyent , de aki ennyire egy szerencsétlen arrogáns pitsa, ráadásul ilyen banalis dolgot kérdez idegenektől az mit vár? Remélem kitörölni azért sikerül kulso segítség nelkul. Nem számít a vélemény... De azért kérdezel
2021. márc. 31. 20:34
 36/41 anonim ***** válasza:
39%
31es,úgy nem ahogy te érted. De ha például Andika22 nekem nem szimpi válaszokat ad, és meglátom hogy más kérdésnél is kötekedik, akkor megyek én is ba**ogatni Andika22-t annál a kérdésnél is.
2021. márc. 31. 20:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Hát én egy-két valaszt írok csak néha, ennyire nem lógok itt hogy ezzel legyek elfoglalva hogy figyeljem kit kell baszogatni. :D de értem amit mondasz
2021. ápr. 1. 18:45
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem szólnál, hogy máshogy van írva, szerinted kitalálja valaki? Vagy mi az elképzelés?
2021. ápr. 1. 18:54
 39/41 anonim ***** válasza:
Hagyd, a Jóisten véleménye se számít, de azert idegeneket kérdez. Gondolom ha valaki azt írja milyen fantasztikus ez a név, az már más, az számít.
2021. ápr. 1. 20:20
 40/41 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban sok a Sal. Mindenki két l-lel akarja írni. Még ha lebetűzzük, hogy S A L, akkor is van, aki visszakérdez, hogy "két l?". Nem olyan nehéz azt mondani, hogy nem, egy. Ezért még egyik rokonom se rohant, hogy nevet akar változtatni.

Igazából szerintem olyan sokszor nem számít, hogy hány l-lel írják le a Marcelt. Mondjuk, ha betelefonál egy boltba, hogy tegyenek el Marcel névre egy pólót, ugyanúgy kis fogják neki adni, ha az eladó Marcellt írt a papírra.

Egyetlenül hivatalos helyen kell figyelni rá, hogy ne rontsák el. Nem gondolom, hogy annyira fárasztó lenne azt mondani, hogy egy l-lel írom.

Engem is érdekelne, hogy miért fontos, hogy egy l legyen :)

2021. ápr. 19. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!