Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés amikor jönnek a...

Milyen érzés amikor jönnek a fájások?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja, hogy olyan, mint amikor mensizel. De nekem amikor megvolt a hasam alig görcsölt, inkább a hátam, és a derekam majd\' leszakadt, szóval olyan érzéseim voltak.

Olyan igaz görcsölés még talán tini koromba volt, nem is emlékszem rá. Tehát tudni fogom ez olyan fájás?? :-))

2008. dec. 4. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig ezen agyaltam. A végén már sokat fájt a hasam, mert a baba nagyon rugdosott, és mindig eltalálta valami belső szervemet. Volt, hogy a csillagokat láttam, és mindig azt hittem, ez az. De azt mondta anyukám, hogy a fájások rendszeresek, szóval mérni kell közte az időt. Aztán persze mindig kiderült, hogy mégse az volt. Ha elindul, tudni fogod. Nem lehet mihez hasonlítani, elég erős fájdalom. A kórházban nekem azt mondta a doki, hogyha nem vagyok benne biztos, hogy szülési fájdalom, akkor még tuti nem az.
2008. dec. 4. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, csak sokkal erősebb fájdalom. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Szerintem érezni fogod hogy ez már "az" a fájás.
2008. dec. 4. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is állandó kérdés volt szülés előtt. Csak ismételni tudom az előttem szólókat: tudni fogod. Nekem a vajúdás kezdetén nagyon gyenge fájásaim voltak, egy napon át, de ezzel még vacsizni mentünk, vasaltam, na az még nem tűnt fel, hogy az lesz... A hátamból, gerincem aljából indult ki a fájás a méhembe. De ezt még a reggeli NST sem mutatta ki. Ezekkel feküdtem le aludni. Éjjel 3 percesekre ébredtem. Nos, meg sem fordult a fejemben, hogy EZ nem AZ lenne. Ez nem az az érzés, amivel még az ember lánya nekiáll vasalni..:-DD

Mondjuk én nagyon gyorsan szültem, de még így is beértünk a kórházba bőven.

Figyelj a jelekre: nyákdugó, hasmenés, esetleg erősebb folyás. Nem törvényszerűek, de gyakoriak.

A fájásokról meg annyit, hogy nem olyan, mint amikor menstruálsz. Ugyan nagyon fáj, de megváltozik az idő, már dimenzióba kerülsz, ne félj tőle, én akár ma is végigcsinálnám mégegyszer, pedig csak 2 hete szültem!!!

Sok sikert NEked és boldog szülést!

2008. dec. 4. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én is ettől féltem és utólag azt mondom kár volt. Teljesen egyértelmű lesz,hogy ez az. Nem csak fizikailag,a fájás erőssége miatt,hanem valahogy lelkileg is történik valami,ami miatt tudni fogod,hogy szülni fogsz. ezt azért is mondom,mert nekem voltak a fájáshoz hasonló jóslóim,amik 10 percesek voltak,de nem volt hozzájuk ez az elszánt "szülök" érzés. Hidd el,100%-osan tudni fogod! :)
2008. dec. 4. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, elvileg még van hátra kb. 3-4 hetem...
2008. dec. 4. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről nem tudtam, hogy ez már az.Éjjel jöttek a fájások, de mivel mensi szerűre számítottam, nem törődtem vele, két fájás között aludtam:)Csak alul fájt a hasam, én pedig teljes hasfájásra készültem. És lelkileg sem éreztem, hogy ez AZ. Aztán kis vérzés is volt, és akkor már reméltem, hogy ez az én drágám:)

Kitartás! 3 hónapos angyal anyukája.

2008. dec. 4. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyből három percesek jöttek, nem lehetett összetéveszteni őket a jóslóval. Előtte már hetekkel voltak jóslóim főleg éjjel, a derekam is fájdogált, de az igazi fájásoknak ezekhez köze sem volt az én esetemben.

Nekem nagyon komplex volt, igazából az alhasamból indult ki és szépen sugárzott tovább a derekamba, majd a fájás felénél már úgy érzetem, hogy térdtől felfelé tüdőig mindenhol fáj. És én is tapasztaltam egy igencsak más lelkiállapotot, már előtte néhány órával. Hihetetlenül szomorú lettem, letört és olyan fáradt, mintha három napos túra után dőltem volna az ágyba.

2008. dec. 5. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!