Milyen érzés, amikor megindulnak az IGAZI fájások?
Figyelt kérdés
Nagyon erősek minden esetben? És tényleg mensi-szerű? Mit "kell" éreznem?2011. jan. 23. 14:53
1/5 anonim válasza:
a magam nevében tudok csak nyilatkozni,nekem rosszabb volt,mint a mensi,kb olyan volt,mintha a derekamra,és az alhasamra rásóztak volna egy jó nagyot baseball ütővel.nem tudtam lépni,és kiegyenesedni sem.de nagyon izgi,mert akkor már tudod,hogy hamarosan láthatod Őt:)
2/5 anonim válasza:
Nekem bekeményedett a hasam, és a fájdalom mintha egy egyenes vonalban lehasított volna a hüvelyembe (nekem valóban hasonlított a mensis fájdalomhoz, csak én jóval erősebbnek éreztem).
Amúgy mindenkinél más lehet a fájdalom, de az biztos, hogy nem fogod összekeverni semmivel.
3/5 anonim válasza:
Mensi szerű volt,csak kb.5x erősebb.
4/5 anonim válasza:
én azt hittem ott elevenen megnyúznak, mert olyan érzés volt, mintha a hasamat tépkednék szanaszét érzéstelenítö nélkül. Azt kívántam, hogy löjenek le mert ezt nem bírom! Oxival rágyorsítottak szerintem azért éreztem így, dokinönek nem nagyon volt kedve dolgozni éjjel...fene tudja de maga a pokol volt. Hála istennek csak 4 óra szenvedés volt.
Úgyhogy igen, valóban iszonyatos fájdalom, a legnagyobb amit valaha átéltem!
5/5 anonim válasza:
Én estem össze a fájdalomtól. Burokrepesztés után jöttek az igaziak, majd mikor nem tágultam, kaptam egy zacskó OTT-t, onnantól elvágták. Nem emlékszem semmire, az agyam kikapcsolt... illetve arra mégis, h bejött a doki, és még 1 OTT-t akart beköttetni, mire mondta a szülésznő, h azt nem bírnám...Meg valami olyasmire is, h a doki mosolygott, én meg mondtam, h ne tegye, mert nem tudja férfi létére, hogy ez mennyire fáj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!