Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap hatkor indítják a...

Holnap hatkor indítják a szülést. Nehezebb az indított szülés, mint a természetes?

Figyelt kérdés
Pécsett fogok szülni, túlhordtam a babámat. Az orvos azt mondta, hogy reggel hat körül indítja, de a páromat ráérek hét-nyolc körül behívni. Addig mi történik? Ha volt már valakinek, vagy tudja hogy zajlil leírná? Ma kell befeküdnöm, és eléggé félek, semmit nem aludtam az éjjel. Köszönöm, ha tud valaki segíteni.
2008. dec. 4. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem nehezebb, az elsö baba természetesen indult fájásokkal és a másodikat inditották de én nem éreztem különbséget. elkezdett szivárogni a magzatviz reggel, én azt hittem, hogy egy erösebb folyás és csak este mentem korházba, ott egyböl inditották a szülést.méhszájtágito zselét kentek a méhszájamra, 2 ora mulva enyhe mensi fájások, még két ora mulva igen erös fájások,majd három ora mulva megszületett a pici fiam. szoval érzésre nekem ugyanaz volt, ugyan olyan fájásokat idéznek elö vagy zselével vagy injekcioval mintha beindult volna a szülésed.fájás alatt mélyet,hosszut beszivni lassan és ugyanugy lassan kiengedni. fájás után probálj lazitani, pihenni(fejben is)ne a következö fájásra gondolj hanem arra, hogy most nem fáj és de jo pihenni. minden jot!
2008. dec. 4. 09:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és a jó tanácsot. Most indulok a kórházba, nagyon izgulok. Az a baj, hogy amilyen szétszórt vagyok, meg sem kérdeztem a dokit, hogy hogyan zajlik. Na de úgye hamarosan kiderül.
2008. dec. 4. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!