Aki szüléskor éppen korona vírusos volt , hogy zajlott a szülés?
Figyelt kérdés
Most töltöm a 37 hetet , ha elkaptam mire számítsak a korházban ?(holnap tesztelek aki csütörtökön vigyázott a kislányomra Covidot tesztelt ma és szombat óta vannak tünetei elég nagy az esély, hogy átadta..pedig előtte szerdán megkértem , hogy teszteljen , de akkor negatív volt még) A szülést miben befolyásolja? A baba egészsését? Köszönöm2021. márc. 9. 06:57
12/14 anonim válasza:
Utolsó, nem vagyok ősanya. Semmi bajom a császárral, csak azzal ha ok nélkül ketté akarnak vágni.
Ha ilyen okos vagy, magyarázd már meg, mennyivel fertőz kevésbe, akit megcsászároznak és mitől?
És nyugodj bele, el is sétálnánk. Inkább szülök otthon.
13/14 A kérdező kommentje:
Ezt én se értem nem a spontán szülés az ahol kevesebb annak az esélye, hogy megfertőzz bárkit? Egy orvos és egy szülésznő van bent szinte nem érintkeztek csak ha elkerülhetetlen az is minimális... a császárnál sok orvos sok asszisztens és felvágnak , csomó segédeszközt használnak tovább kell bent maradnod stb stb...ott aztán van cseppfertőzés esély bőven:/ nem gondolnám sem egyszerűbbnek sem sterilebbnek sem veszélytelenebbnek.
2021. márc. 11. 09:22
14/14 A kérdező kommentje:
Ahol meg apuka fertőzött evidens, hogy nem megy be a szülésre. Nagy ügy betegen amúgy sem való szülésen résztvenni. De azért , mert Ő otthon vírussal fertőzött ahhoz a szülő kismamának épp “ semmi köze” szülés közben.
2021. márc. 11. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!