Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? Bemenjek vagy...

Mit tegyek? Bemenjek vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

A kedvesem szerint szorosabb lenne a kapcsolatom a születendő gyermekünkkel,ha én is bent lennék vele szülés közben.

De annyira nehezen bírom a vért,még a sajátomat is nehezen viselem el. :/

Viszont szererném látni,ahogy megszületik a fiam..

23/N

2021. márc. 8. 23:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%

Nem erőltetni kell, hanem alternatívákkal készülni minden lehetőségre, úgyhogy pont tökéletes szerintem úgy, ahogy a 2-es írta.

5: teljesen fölösleges és sértő idézőjelbe tenni a fiad szót. A születendő baba az ő gyereke is.

2021. márc. 9. 11:54
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es nem tudom,hogy miért teszed idézőjelbe a fiam szót,de ha neked így jobb,és boldogabb leszel akkor rendben. :)
2021. márc. 9. 12:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2021. márc. 9. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
És ez hogy történt? Csak kíváncsiságból. Mindketten leszbikusok vagytok, de a párod lefeküdt egy férfival, hogy legyen gyerek? Nem muszáj válaszolni.
2021. márc. 9. 13:23
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom azért tette idézőjelbe, mert 1, hivatalosan semmi közöd nem lesz a gyerekhez (hacsak nem külföldön éltek ahol azonosnemuek házasodhatnak es/vagy orokbefogadhatnak és 2, mert biológiailag se lesz semmi közöd hozza.

Még mielőtt bárki nekem esne, engem nem zavar, sőt. Ahol én élek, ez teljesen normális.

2021. márc. 9. 13:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Mesterséges megtermékenyítés.
2021. márc. 9. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 minden bizonnyal hallottál már a mesterséges megtermékenyítésről. Több meleg párt is ismerek ahol 2 nő ilyen módon vállalt gyereket.

Kérdező, boldog babavárást.

2021. márc. 9. 13:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2021. márc. 9. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt is így megy. Csupán az a hatalmas különbség, hogy itt nálunk mindkét szülőnek azonos jogai lesznek a gyerekhez. Magyarorszagon meg nem....
2021. márc. 9. 14:13
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Igen, én is erre gondoltam. Hogy ne adj isten összevesznek és azt vágja a fejéhez, hogy ez nem az ő gyereke, vagy ha szét mennek, akkor eltiltja a gyereket, mert jogilag semmi köze nem lesz hozzá.
2021. márc. 9. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!