Császárral szült anyukák,nektek műtét után hámlott a hasatok?
Máshoz nem tudom kötni mert sose hámlott de 3hete műtöttek és az egész hasam hámlik kb. A seb szép azzal nincs gond.
Szerintetek az átvágott idegek,bőr stb miatt lehet?
Nem vagy érzékeny a jódra? Császár előtt kb az egész hasat vastagon lekenik Betadinnal.
Illetve a terhesség is okozhatta, a feszülő bőr, esetleg kiszáradt. Próbáld meg zsírosabb testápolóval vagy olajjal kenni, ha már begyógyult a seb. Vagy annak a környékét csak, ha az még nem kenhető.
Ragasztanod még kell? Nem lehet, hogy a kötszer irritálja/csinálta ki a bőröd?
Sajnos sok minden előfordulhat.
Jobbulást!
Nem kell ragasztani,2hét után kivették a varratot.
A seb nem hámlik csak amennyire ez normális. Azon agyaltam esetleg vashiány vagy pajzsmirigy megborult volna?
Elvileg a jódra nem vagyok de lehet emiatt mert kb végig addig hámlik telhesen kiszáradt stb :(
Nem hámlott nekem sem.
1-es: az érzéketlenségre a hegmasszázs (nézz utána, illetve van néhány gyógymasszőr aki csinálja - Franciaországban pl része az utógondozásnak és a nőgyógyász csinálja) illetve az idő a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!