A szülés utánra csak betétet vagy bugyi pelenkát is kell vinni?
Persze, az evidens, hogy betét kell mindenképpen, de az első napokban mikor erős a vérzés akkor szoktak bugyipelenkát használni? Vagy csak jó nedvszívó képességű betétet?
Mindenhol olvasom és a védőnő is javasolta, hogy Tenat vegyek... Na de azt senki nem említette, hogy a Tena betétet vagy a bugyipelenkát?
Sajnos elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren, mert most fogok először szülni...😄
Én nemrég szültem és hallottam, ahogy rázzák a fejüket a kórházi dolgozók, amikor a mellettem fekvő nő sima éjszakai betétet vett elő a táskájából (császárosok voltunk és együtt voltunk a felállításnál). Mondták neki, hogy butaság ilyennel készülni, mert ha erősebb lesz a vérzése mint gondolja, ha nem tud rendesen mozogni és óránként cserélni betétet akkor a lepedője bánja majd.
Nekem mindenki inkontinencia betétet javasolt, vettem tena super plust vagy milyet, de szerintem bármilyen bugyiba rakható inkontinencia betét tökéletes.
Tényleg nem tudhatod, hogy mennyire fogsz vérezni.
Akkor nyugodt szívvel viszek bugyipelenkát, csak féltem, hogy mindenki betétet visz, én meg majd beállítok a pelenkáimmal, aztán jól kinevetnek...😄
De viszek betétet is azért, ha már nem véreznék annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!