Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kér valaki császárt...

Miért kér valaki császárt azzal az indokkal, hogy az érzékeny hüvelyénél el sem tudna képzelni semmilyen vágást, inkább a hasán?

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy írjam le, hogy a hüvely nagyon érzekeny, el sem tudna képzelni ott semmilyen vágást vagy öltést.

2021. febr. 27. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

9-es. Nem tudom nő vagy férfi vagy. Ha férfi akkor remélem megrángathatom a golyóidat, de úgy jól izomból. Esetleg a körmeimet is jól belemélyeszteném ha nem bánod. Biztosan jól esne hiszen jó dolog ha cirógatják, akkor már egy kis cibálás is belefér ugye ?! Egy kutya.

Persze ha nő vagy akkor ez a megnyilvánulás még nagyobb szégyen rád nézve, ezért inkább jó indulatból feltételezem férfi vagy.

2021. febr. 28. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Well, az ember lányának később még szüksége lehet egy jól működő hüvelyre olyan aprósághoz például, mint az élvezetes szex. Szóval nem az a gáz, hogy el kell viselni a gátmetszést, rosszabb esetben a repedést, hanem az, ha szövődményként tönkremegy a szexuális életem, annak szövődményeként meg a párkapcsolatom, és ha nem fordulok időben pszichológiai segítséghez, a végén még a gyereket kezdem hibáztatni az egészért. És előre nem lehet megmondani, hogy ez megtörténik-e vagy sem. Nem garancia rá a fogadott orvos sem. Persze az is gáz, ha a császár következtében lesz valami csúf szövődmény, összenövés, de arra legalább a párkapcsolat nem megy rá.
2021. febr. 28. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
8 igazából a császár egy műtét és sokan átestek műtéten, mire odáig jutnak, hogy szüljenek. Ezért ettől nem félnek, mert már ismerik. Szulestol meg félnek. Ennyi szerintem kb. Szerintem nem is kell amúgy megérteni azt aki császárt akar csak békén kell hagyni, hadd csinálja.
2021. febr. 28. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos a szülés nem kívánságműsor.

Nem te döntöd el, hogy császárral vagy természetes úton szeretnél szülni, hanem az aktuális helyzet és az orvosi vélemény, azután amikor megindul vagy megindítják a szülést.

Max, ha már volt 1 vagy 2 császárod olyan orvosi indokkal, ami feltehetőleg megismétlődik 2-od, 3-adszorra is és nem telik el 18 hónap - 2 év a 2 szülés között, akkor kereshetsz és talán találsz olyan dokit, aki vállal császár utáni természetes szülést. Ja és max 3 császárod lehet elvileg.

2022. ápr. 26. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

14

Hála égnek hogy nincs olyan hogy mások döntsék el helyetted hogy neked mi a jó vagy mit szeretnél, csak meg kell találni a megfelelő magán kórházat/ orvost és fizetni.

Nem tudom hogy mit kell ezen ennyire feszengeni és más vaginájában meg testében turkálni 😃 engem például egyáltalán nem érdekel ki hogyan szült, nem is értem hogy miért nem foglalkozik mindenki a saját testével?!😂

2022. ápr. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!