Miért kér valaki császárt azzal az indokkal, hogy az érzékeny hüvelyénél el sem tudna képzelni semmilyen vágást, inkább a hasán?
9-es. Nem tudom nő vagy férfi vagy. Ha férfi akkor remélem megrángathatom a golyóidat, de úgy jól izomból. Esetleg a körmeimet is jól belemélyeszteném ha nem bánod. Biztosan jól esne hiszen jó dolog ha cirógatják, akkor már egy kis cibálás is belefér ugye ?! Egy kutya.
Persze ha nő vagy akkor ez a megnyilvánulás még nagyobb szégyen rád nézve, ezért inkább jó indulatból feltételezem férfi vagy.
Sajnos a szülés nem kívánságműsor.
Nem te döntöd el, hogy császárral vagy természetes úton szeretnél szülni, hanem az aktuális helyzet és az orvosi vélemény, azután amikor megindul vagy megindítják a szülést.
Max, ha már volt 1 vagy 2 császárod olyan orvosi indokkal, ami feltehetőleg megismétlődik 2-od, 3-adszorra is és nem telik el 18 hónap - 2 év a 2 szülés között, akkor kereshetsz és talán találsz olyan dokit, aki vállal császár utáni természetes szülést. Ja és max 3 császárod lehet elvileg.
14
Hála égnek hogy nincs olyan hogy mások döntsék el helyetted hogy neked mi a jó vagy mit szeretnél, csak meg kell találni a megfelelő magán kórházat/ orvost és fizetni.
Nem tudom hogy mit kell ezen ennyire feszengeni és más vaginájában meg testében turkálni 😃 engem például egyáltalán nem érdekel ki hogyan szült, nem is értem hogy miért nem foglalkozik mindenki a saját testével?!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!