Kislányom hüvelyében látszik egy hártya. Ez lenne a szűzhártya? A szeméremajkai nincsenek összenőve, viszont a hüvelyénél ott ez a valami. Neki nem látni be a hüvelyébe. Ez gond?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 21:51
1/10 anonim válasza:
Én még soha nem vizsgáltam meg a lányom hüvelyét. :/
2/10 A kérdező kommentje:
Én meg megnézem neki, pl pelusozáskor, nem ment e bele kaki-pisi, és akkor látom hogy milyen neki odalent.
2010. ápr. 16. 22:01
3/10 anonim válasza:
Senkinek nem látni be a hüvelyébe!
A hártya viszont már nem valami jó. A szűzhártya pedig nem látható dolog, az annál feljebb van. Alkalom adtán (minél előbb, pl. jövő héten) feltétlen mutasd meg a gyerekorvosotoknak.
4/10 anonim válasza:
A szűzhártya a hüvelybemenetnél helyezkedik el, nem a hüvelyben! Amit látsz nagy valószínűséggel a szűzhártyája a kislányodnak, de ha nem akarsz aggódni, akkor mutasd meg a doktornőnek!
5/10 A kérdező kommentje:
Már egyszer látta gyerekorvos, de nem szólt rá semmit. Akkor véres volt a kakija és megnézte nem e a hüvelyéből jön a vér. Akkor szűzhártya vagy sem?
2010. ápr. 16. 22:14
6/10 anonim válasza:
Ha az orvos látta, és nem szólt semmit, akkor szűzhártya. Mint már írtam, a szűzhártya a hüvelybemenetnél helyezkedik el. Csak sokan tévedésből azt hiszik, hogy a hüvelyben belül található.
7/10 anonim válasza:
vidd el gyermeknőgyógyászhoz és a kérdésedre választ fogsz kapni.
8/10 anonim válasza:
Úgy tudom én is, hogy a szűzhártya a hüvely bemenetnél van. De hogy megnyugodj, mutasd meg a punciját orvosnak, vagy védőnőnek.
9/10 anonim válasza:
Az én kislányomnál is ugyanez a helyzet, megnézettem az orvossal, teljesen normálisnak találta, nem mondta ugyan hogy a szűzhártya vagy sem. Egyébként már volt régebben szűzhártyás kérdés, és az az anyuka is megnézette és bizony látszódhat a kislányoknál a szűzhártya, neki ezt mondta a gyermek nőgyógyász.
10/10 A kérdező kommentje:
12:35-ös köszönöm, megnyugtattál
2010. ápr. 18. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!