Miért kér valaki császárt azzal az indokkal, hogy az érzékeny hüvelyénél el sem tudna képzelni semmilyen vágást, inkább a hasán?
Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy írjam le, hogy a hüvely nagyon érzekeny, el sem tudna képzelni ott semmilyen vágást vagy öltést.2021. febr. 27. 20:36
2/15 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyenről. Ki kért emiatt császárt? Nem értem.
3/15 anonim válasza:
En hallottam már ilyenről, bár nem pont a repedés vagy vágás miatt, hanem az egész megterhelés miatt ami a hüvelyi éri. Őszintén szólva 33 óra vajúdás és egy komplikációs szülés után bárkit meg tudok érteni aki császárt akar, bármilyen indokkal. Azt gondolom, a testünk feletti önrendelkezési jog bizony erre is kiterjed, ha hivatalosan nincs is ez így elismerve. Szülni mindenhogy rossz.
4/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy szül ahogy akar, nekem még ennyi indokom sem volt, csak semmi esetre sem akartam természetesen szülni.
5/15 anonim válasza:
Ez csàszàrra nem ok, inkàbb arra, hogy gàtvèdelemben jàrtas szakembert keressen az ember. Èn csonkìtàskènt èltem volna meg egy felesleges gàtmetszèst, szerencsère nem szoktak vàgni ott, ahol szültem.
6/15 anonim válasza:
Figyelj, ha a gyerek apjának a szerszámát el tudta viselni a hüvelyed annyira nem lehet érzékeny hogy két öltést ne bírna ki érzéstelenítésben..
7/15 anonim válasza:
6 aki ilyen baromságokat mond, árulja már el miért, mert sose értettem hogy a pélóba lehet összehasonlítani a világ alighanem legjobb dolgát az egyik legfájdalmasabb dologgal. Kb mintha azt mondanám, ha megenni finom volt a steaket mit nyávogsz, ha elrontod a gyomrod és kihányod, ha befelé jó volt, kifelé is jó. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️ Komolyan ezt a beteg gondolkodást. És meg hangosan ki is mondjak egyesek, hogy lehetőleg mindenki lassa, hogy olyan sötétek, mint a föld...
8/15 anonim válasza:
Amióta láttam a youtubon, hogy császármetszés kapcsán 7 réteget vágnak át a kismamán, hogy hozzá jussanak a bébihez, komolyan elgondolkodtam, hogy ez mitől kevésbé rizikós megoldás? És akkor még elvárják, hogy miután 7 metszést csináltak rajtad, kelj fel és járj. Nyilván, ha indokolt a császár oké, de ilyen indok miatt, mint, amit a kérdező feltett, hááát szerintem megkérdőjelezhető.
9/15 anonim válasza:
7es az is sötét aki nem érti hogy ha az egyikhez érzékeny az ember akkor a másikhoz is az. ha nem így van akkor csak hiszti az egész.
10/15 anonim válasza:
Az is sötét aki felülakarja írni hogy másnak mi a fontosabb és a kevésbé rizikósabb! 7 réteg, összenövés persze a másik oldalon meg ott van a repedés, KÉZZEL TÁGÍTÁS (ennyi erővel lehetne oklozés is), több napos vajjudás, konyoklés és akkor siman lehet hogx oxigén hiányos lesz a baba ja meg a kedvenc amikor annyira összevarrják szerencsétlen nőt hogy soha többet ne tudja élvezni a szexet
Mind a ketto rizikós de kinek melyik szimpatikusabb! Olyan kiraly lenne ha nem bántanánk egymást hanem összetartanánk mi nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!