Mikor, hol folyt el a magzatvíz? (ágyban, kanapén, autóban, főzés közben, utcán stb.)
Védtétek valahogyan a bútoraitokat? Nem vagyok még terhes, de már felmerült bennem, hogy ha elfolyik a magzatvíz netalántán az ágyban, akkor az a matrac valószínűleg kuka lesz, ami hát.. őszintén szólva nem igazán lenne túl jó buli, elég drága mulatság lenne. egy vízhatlan lepedő megoldás lehetne? mint amit a gyerekek alá is szokás tenni, hogy ne legyen pisis az ágya
köszi a válaszokat! akinek eláztatott bármit is a magzatvíz (ágy, szőnyeg), mi lett velük? 😆
2021. febr. 14. 21:05
12/21 anonim válasza:
Mind 3 szülésnél burkot repesztettek, 10 perces fájásokkal mentem be, de sosem folyt el magától.
2021. febr. 14. 21:15
13/21 anonim válasza:
Ágyban fekve, de ahogy hallottam a pukkanást, gyorsan kiugrottam az ágyból és kironottam a folyosóra :D
Nagyon sajnáltam volna a vadiúj, hófehér padlószőnyeget a hálóban...
2021. febr. 14. 21:26
14/21 anonim válasza:
Én kb 36 hetesen betettem vizhatlan lepedőt de nem volt rá szüksegem 2-3perces fájásoknál a korházba folyt el.
2021. febr. 14. 21:34
15/21 anonim válasza:
Séta után leültem a kanapéra, éreztem egy pukkanást, a férjem magyarázott valamit én meg neztem hogy ez most az volt -e. Mondtam is neki,hogy nem merek felállni,mert lehet elönt. Ő ledobott egy pokrócot,hogy akkor arra álljak. El is kezdett szépen csordogálni. 15-20 percre rá a fajasok is megérkeztek. Minden fájásnál jött egy kicsi. Saját lábamon mentem be a parkolóból a szülészetre, de úgy néztem ki,mint aki bepisilt 🤣😂🤣😂
2021. febr. 14. 21:35
16/21 anonim válasza:
1. kórházban vizsgálóasztalon, így indult
2. szintén már a kórházban vajúdás közben a szülészet folyosóján
2021. febr. 14. 21:54
17/21 anonim válasza:
6os vagyok. Semmi extra, a szőnyeg ki lett súrolva, a franciaágy matraca is. A borjúszőröm kiszáradt, semmi baja.
Igazság szerint nyom nélkül megszáradt. Nem maradt foltos vagy büdös vagy ilyesmi.. Semmi nyoma nincs.
2021. febr. 14. 22:16
18/21 anonim válasza:
Szülőszoban.
2021. febr. 15. 00:15
19/21 anonim válasza:
Kikottem a wc-rol otthon, es meg fogtam a kilincset amikor ereztem, hogy valami folyik. Felhivtam a paromat, hogy vagy bepisiltem, vagy jojjon haza mert be kell vinni, de inkabb utobbi. Letudsoltam, kozben idonkent folytnegy adag. Oltozes, betet, torolkozo a kocsiulesre. Kozben ha mozdultam idonkent folyt. Pl mikor a kocsibol kiszalltam. Ott alltam keresztbetett labbal a kocsinak tamaszkodva es rohogtem, mert szurrealis erzes, hogy a varos kozepen egy parkoloban eppen folyik brloled valami amit nem tudsz megallitani. Del korul volt raadasul, szoval fenyes nappal, es mivel onnan kb 300 meterre dolgozom meg az jart az eszembe, hogy remelem egy kollegam sem jar most erre... Besetaltam a klinikara (jo hogy volt rajtam egy hosszu kardigan ami miatt nem latszodott a nadragom) es fel a szuleszetre. Onnan mar nem erdekelt, de egyszerre utana sem ontott el, csak folyamatosan csordogalt.
2021. febr. 15. 08:20
20/21 anonim válasza:
A kórházi mosdóban, kézmosás közben. Elpukkant a magzatburok, kiömlött a magzatvíz. Meg még utána szivárgott, ahogy csoszogtam végig a folyosón, a liftben is hagytam egy keveset, (a 3.emeleten lévő gyermekágyas osztályon vajúdtam, a szülőszoba meg az földszinten van) majd a következő folyosóra is jutott egy kicsi.
Szerintem ne parázz. Sokszor csak a vajúdás végefelé reped meg a magzatburok, már ha megreped. De ha meg is reped, nem biztos, hogy egyszerre zúdul ki minden, sok esetben csak szivárog, csordogál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!