Mikor, hol folyt el a magzatvíz? (ágyban, kanapén, autóban, főzés közben, utcán stb.)
Védtétek valahogyan a bútoraitokat? Nem vagyok még terhes, de már felmerült bennem, hogy ha elfolyik a magzatvíz netalántán az ágyban, akkor az a matrac valószínűleg kuka lesz, ami hát.. őszintén szólva nem igazán lenne túl jó buli, elég drága mulatság lenne. egy vízhatlan lepedő megoldás lehetne? mint amit a gyerekek alá is szokás tenni, hogy ne legyen pisis az ágya
Második babával az ágyban folyt el, harmadikkal vacsora közben széken ülve!
Engem nem öntött el mint a filmekben látni 🙂
2021. febr. 14. 18:43
2/21 anonim válasza:
Bár nekem burkot repesztettek, nem gondoltam erre, de ha megszületik a pici és az ágyadban akarod szoptatni, netalán ott altatni, - de amúgy is folyni fog a tejed, tehát - mindenképpen érdemes venni vízhatlan lepedőt!
2021. febr. 14. 18:47
3/21 anonim válasza:
Engem pont úgy öntött el, mint a filmekben. Több, mint két hét volt még a kiírt időpontig, így egyáltalán nem számítottam rá. Feküdtem már az ágyban és olvastam. Éreztem, hogy megindul valami, felálltam gyorsan és alattam ott volt a Balaton.
2021. febr. 14. 19:01
4/21 anonim válasza:
Mind a kétszer a szülőszobán. Teljesen lutri.
2021. febr. 14. 19:07
5/21 anonim válasza:
Mind3x a kórházi ágyon.
Az elsőnél ctg-n, mikor felültem.
Másik 2-nél burokrepesztés volt.
2021. febr. 14. 19:10
6/21 anonim válasza:
Otthon éjfélkor a hálószobában a franciaágyon. Elázott az ágy, a leterített borjúszőröm, a szőnyeg, a parketta... Ömlött kifelé :).
Csak egy nagy pukkanásra ébredtem.
2021. febr. 14. 19:43
7/21 anonim válasza:
1. Este 8kor agyban,
filmeztunk.
2. Delelott 10kor konyhaban
reggeliztem.
3. Orvosi vizsgalo
2021. febr. 14. 19:50
8/21 anonim válasza:
Éjfélkor arra keltem, hogy vizes a fehérneműm. Felálltam és ömlött. A futószőnyeget áztattam el. Kocsival mentünk be. Raktam be egy kukászsákot és egy törölközőt. 00
2021. febr. 14. 20:06
9/21 anonim válasza:
A kórházban. A fájások jöttek előbb - mire a magzatvíz elfolyt, már rég bent voltam a szülőszobán.
2021. febr. 14. 20:21
10/21 anonim válasza:
Hú nekem is nagy parám volt... Oltári nagy mázlim volt. Éjszaka a hálószobában beszélgettünk a férjemmel, amikor éreztem egy nagyon kellemetlen, szinte fájó pattanást a hasamban. Én csak megjegyeztem, hogy fú, ez nem volt jó és beszélgettem tovább. A férjem holtra vált arccal: "Most szivatsz? Futás és nézd meg, hogy mi volt ez :D" Duzzogva feltápászkodtam, kimentem, hogy pisiljek és akkor távozott a magzatvíz a vécébe. Utána letusoltam, hajat mostam és törcsivel a lábam között összepakoltam a maradék holmit a táskámba. A magzatvíz az "elzuttyanása" után még fél óráig erősen folyt, addig nem segített volna semmilyen betét, de utána már csak szivárgott és betéttel a nadrágom sem lett magzatvizes. (És óvatosan, mert baromira csúszik :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!